Incheiat: 3 invitatii duble la Conan: 3D

Conan 3D

Conan 3D

MediaPro Distribution si teenpress.ro te invita la concurs!

Legendarul barbar Conan, care a fascinat intreaga lume, a fost pentru prima oara intruchipat de Arnold Schwarzenegger. Acum, dupa aproape 30 de ani, o ecranizare moderna si spectaculoasa a aventurilor lui Conan il are in prim plan pe Jason Momoa. In ambele variante, barbarul e intruchiparea curajului, eroismului si cinstei. Astazi, sensul asta s-a pierdut.

Oare in Romania zilelor noastre, ce inseamna a fi barbar? Spune-ne ce crezi tu si poti castiga una dintre cele 3 invitatii la filmul Conan 3D.

Epopeea lui Conan, un supererou al timpurilor sale, care se lupta cu fortele raului pentru a-si salva poporul renaste din nou , intr-o ecranizare plina de efecte vizuale puternice, scene de lupta pline de adrenalina si decoruri impunatoare, in Conan 3D.

*Concursul se încheie în data de 23 August, ora 23:59
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in dimineaţa zilei de 24 August
***Invitatiile sunt valabile in perioada 29 august – 1 septembrie.

UPDATE

*Prima noastra intentie a fost sa alegem noi cei mai inspirati participanti, dar apoi ne-am dat seama ca nu ar fi fost prea corecct, pentru ca noi v-am cerut parerea ci nu v-am informat despre intentia de a face sselecctia pe baza celor scrise. Asadar, a fost tot tragere la sorti 🙂

Castigatorii sunt:
1. Invitatie dubla: Neagoe Simona
2. Invitatie dubla: Piroi Anca
3. Invitatie dubla: Arfir Diana-Gabriela

Vezi extragerea:
[youtube]tkSNfPdTDMk[/youtube]

Filmul poate fi vizionat incepand cu 19 august in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Baneasa Drive In Cinema, reteaua Cinema City (Bucuresti: Cotroceni si Sun Plaza, Cluj, Baia Mare, Arad, Timisoara, Iasi, Bacau, Pitesti, Braila, Cluj), Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema Eugen Ionescu Slatina, Cinema Florin Piersic Cluj, Cinema Patria (Bucuresti si Craiova).

Recommended Articles

18 Comments

 1. Tudosiu Petru Daniel

  A fii barbar este putin relativ in zilele noastre ….. dar daca e sa ne gandim inseamna a executa o actiune distructiva (referindu-ne la materiale) si sangeroasa (referindu-ne la fiinte) fara a avea nici un pic de remuscari, fara a ne mai gandi daca a fost bine sau nu ce am facut . Asta inseamna barbar din perspectiva mea

 2. A fi barbar inseamna sa crezi ca totul ti se cuvine si te comporti pe masura fara sa-ti pese daca raneste pe cineva ca sa obti ce vrei.

 3. Neagoe Simona

  In zilele noastre, a fi barbar, consider eu , este un mod de a trai, negativ, e adevarat, dar este un mod de viata.
  A fi barbar presupune o cruditate iesita din comun, presupunere o rezistenta incredibila si un psihic echilibrat.

 4. A fi barbar inseamna sa-ti faci propriile reguli, sa nu tii cont de ceilalti oameni si sa folosesti orice mijloace ca sa ajungi unde doresti.

 5. un individ fara mila, crud si care isi duce pana la capat fapta fara a se interesa de ceilalti din jurul sau, un om ce se crede atotputernic.

 6. Om crud, sălbatic, necivilizat; grosolan fara principii care traieste dupa propriile sale reguli.

 7. Petru Constantinescu

  Barbarul din zilele noastre este omul necivizilat si needucat, cu caracter distructiv, care se crede superior si actioneaza fara a tine cont de ceilalti si de mediul in care se afla. Un exemplu este manelistul cu seminte din RATB.

 8. Arfir Diana-Gabriela

  Barbarul din zilele noastre este un personaj nemilos, crud, fara niciun dram de respect pentru cei din jur, care se impune prin forta si comportament neadecvat, antisocial. Barbarie reprezinta orice abuz asupra animalelor si altor fiinte neajutorate. Barbari sunt parintii care isi abandoneaza copii, care ii indeamna sa cerseasca la colt de strada, amenintandu-i, care ii vand pentru sume derizorii. Sunt cei care savarsesc crime atroce, fara sa aiba pic de remuscare sau orice alta fapta ce ameninta integritatea altei persoane.

 9. A fi barbar in zilele noastre este o stare de fapt. Barbari sunt cei care insulta, care nu tin cont de parerea altora, care isi impun propriile idei chiar daca acestea ameninta sau afecteaza alta persoana.Consider a fi barbarii furturile, privarea de libertate, abandonurile, violurile, crimele, chiar si sinuciderile.Din pacate traim intr-o societate in care se regasesc toate aceste fapte demne de condamnat.

 10. Dumitru Mirela

  O barbarie mi se pare, in zilele noastre sa lasi o persoana sa moara pentru ca nu ti-a dat suficienta spaga.Spitalele noastre sunt pline de barbari. Nu neg ca exista si exceptii, insa aceasta este cruda realitate.

 11. A fi barbar in zilele noastre este o stare de fapt. Barbari sunt cei care insulta, care nu tin cont de parerea altora, care isi impun propriile idei chiar daca acestea ameninta sau afecteaza alta persoana. Consider a fi barbarii furturile, privarea de libertate, abandonurile, violurile, crimele, chiar si sinuciderile. Din pacate traim intr-o societate in care se regasesc toate aceste fapte demne de condamnat.

 12. Barbarul este acela necivilizat si lipsit de cultura care intrece limitele (in sens negativ, evident). Iar asta se poate extinde pentru orice perioada, atat pentru ‘zilele noastre’ cat si pentru alte zile.

 13. Andreea Dumitrascu

  CAteodata cred ca in ROmania zilelor noastre a fi barbar este la ordinea zilei. O persoana barbara este o persoana care ii raneste pe cei din jur prin orice modalitate pe care o gaseste si nu ii pasa de ceea ce cred ceilalti deoarece pentru el/ea este doar un mod de a se distra. Sau cel putin aceasta este parerea mea. 🙂

 14. Arghir Cosmin

  Barbar esti atunci cand treci peste orice limita a bunului simt si te gandesti doar la indeplinirea scopurilor tale indiferent daca asta inseamna sa distrugi sperantele si visurie altora.

 15. A fi barbar insemna pentru unii ce nu este pentru alti, adica fiecare considera barbar pe cineva ce este diferit in anumite privinte fata de el, in cazul de fata estemai violent decat el,fara a se gandi ca si el poate si denumit astfel de catre altcineva. Eu consider ca in zilele noastre a fi barbar este un termen relativ, ce poate fi artibuit oricui de catre oricine.

 16. Pai sa fi barbar in romania este ceva normal. In romania 80% din populatia sa sunt niste ipocriti , ironici si prost educati ceea ce este echivalent cu termenul barbar.

 17. Arfir Diana-Gabriela

  Cum putem intra in posesia premiilor castigate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *