Zilele portilor deschise la SNSPA

sssu

sssu

Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala (CeCOP) din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) organizeaza ,,Zilele Portilor Deschise SNSPA” in perioada 19-23 martie la sediul SNSPA din Strada Povernei, nr. 6-8, Bucuresti.

La acest eveniment sunt asteptati toti elevii de liceu dornici sa afle cat mai multe despre SNSPA direct de la studenti si profesori astfel incat deciziile cu privire la viitorul lor profesional sa fie fundamentate pe o informare adecvata. Timp de o saptamana acestia vor putea experimenta viata studenteasca din SNSPA, putand sa discute cu profesori si studenti, sa cunoasca indeaproape campusul universitar si sa se implice in activitati diverse precum: proiectii de film, conferinte, cursuri, workshopuri, dezbateri etc.

Acest eveniment este parte a proiectului SNSPA Student Start Up demarat de CeCOP care are ca scop informarea elevilor de liceu despre oportunitatile pe care le ofera S.N.S.P.A. studentilor sai si despre beneficiile specifice pe care le dobandesc acestia in functie de facultatea aleasa: Administratie Publica, Comunicare si Relații Publice, Management sau Stiinte Politice. Mai multe informatii despre eveniment, dar şi despre CeCOP sau SNSPA puteti gasi pe blogul destinat proiectului : https://snspastudentstartup.wordpress.com/

SNSPA este o institutie de invatamant superior de stat, avand un grad ridicat de incredere din partea autoritatilor responsabile de asigurarea calitatii la nivel national, respective ARACIS si are ca scop educational pregatirea de specialisti in noua domenii de specializare in care există o mare cerere pe piata fortelor de munca. Conform studiilor Centrului de Consiliere si Orientare Profesionala al SNSPA, absolventii acestei institutii au un grad ridicat de angajabilitate si isi gasesc foarte repede locuri de muncă în domeniul de studiu sau in domenii conexe intrucat acestia dobandesc cunostinte trandisciplinare care le permit sa se adapteze foarte usor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *