SUBSONIC BAZAR@Subsonic Festival

subsonic

subsonic

Subsonic Festival pune la dispoziție spațiul SUBSONIC BAZAR, destinat tuturor celor care vor să vândă produsele ce se potrivesc acestui tip de eveniment (haine, bijuterii, cărți, etc).

IMPORTANT!

Spațiul nu este destinat și celor care vor să vândă produse alimentare.
Organizatorii oferă cort pentru și curent electric pentru fiecare participant.
Mai multe informații și înscrieri, la adresa de mail bazar@subsonic.ro

Totodată, începînd de miercuri, 25.07 iulie, tricoul oficial Subsonic poate fi achiziționat împreună cu un abonament Subsonic, cu doar 99 de lei. Tricourile se găsesc la Galeria Saint INK, str. Doamnei Nr.3.
Detalii pe www.facebook.com/pages/Saint-InK/169564763092728 www.facebook.com/boule.romania

În plus, Fanii Subsonic Festival au parte, acum, de o ofertă greu de refuzat: ochelarii Bodega Polarized gratis, la pachet cu un abonament Subsonic. Cu alte cuvinte, dacă cumperi de la Bodega un abonament pentru Subsonic Festival, cu 99 de lei, primești și o pereche de ochelari de soare polarizați.

Comanda se face doar online: www.bodegaeyewear.ro/?post_type=product

Promoție valabilă până pe 2 august.

IMPORTANT

Pentru provincie, ochelarii împreună cu abonamentul vor fi livrați prin poștă.
ATENȚIE: Livrarea prin poștă durează 4 zile. Dacă nu se comandă in timp util, e posibil ca întreg pachetul (ochelari + abonament) să ajungă la destinație după festival.

Subsonic Festival înseamnă 60 de ore de muzică, 30 de artiști străini, spații de relaxare, zone de jocuri și sport, plus multe alte activități ce își vor găsi perfect locul în pădure.

La prima ediție a Festivalului Subsonic vor fi prezenți artiști precum Shapeshifter [NZ], Bush Chemist [UK], Dub Phizik si Mc Strategy [UK], Iration Steppas [UK], SpectraSoul [UK], Rockwell [UK], O.B.F [FR], Mahom [FR], Weedin Dub [FR], Dub Pets [B], V.I.V.E.K [UK], Panda Dub FR], Dubkasm si Solo Banton [UK], Tiburk [FR], Tetra Hydro K [FR], Soom T [UK], RSD [UK], Vibration Lab [UK] și mulți alții.

Abonamentele se pot achiziționa în avans la prețul de 99 de lei în rețelele www.myticket.ro și www.bilete.ro, și 129 de lei la intrare. Abonamentele au aceeași valoare indiferent de zile.

Event FB: www.facebook.com/events/298722210215241/

Mai multe pe www.subsonic.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *