STREET HEROES (Ediția a 9-a) dă startul la 24 h de distracție continuă

afis SH 2014

 

Pe 8 februarie începând cu ora 10:00 a.m.  sunteți invitați la Turbohalle pentru a va delecta cu cel mai energizant mix de cultură urbană: muzică, sporturi extreme, breakdance, streetball, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire.

Așa cum v-ați obișnuit, a 9-a ediție vine cu un format fresh, plin de acțiune. După ce au construit rampe, pereți de graffiti, au decorat bowl-ul din parcul Tineretului, au construit un skatepark indoor la Turbohalle, au mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde au construit un spot urban de 300 m2 cu skatepark și pereți de graffiti și un skatepark în centrul unui monument istoric, Arenele Romane, STREET HEROES se mută la Turbohalle.

STREET HEROES Cool as Ice Part 2 se desfășoară într-un setup nou, cu o sală dedicată sportului extrem, o alta pentru entertainment și cea de-a treia pentru artă. Pe 8 februarie la Turbohalle se aleg cele mai cool tinere talente care se califică automat în semifinala din vară. Calificările încep devreme și ziua continuă cu sporturi extreme, bboy, streetball și gaming. Imaginează-ți cum ar fi să intri într-un playground cu 5 dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite și o zonă de jocuri în care să te întâlnești cu cei mai buni prieteni și să rămâneți uimiți de trick-urile pe care le fac supraomuleții concurenți.  Premiile puse la bataie pentru competitiile urbane sunt in valoare 3000 euro.

Seara petrecem în stil Street Heroes. Începând cu ora 22:00 cei mai badass eroi vor fi prezenți pe scena din sala muzicală. După o zi victorioasă, plină de trick-uri spectaculoase, toți supereroii urbani se adună și încep o noapte delicioasă plină de acțiune și distracție. Rețeta muzicală secretă superhot.

Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data în România, ocazie cu care promit să zguduie pereții fostei fabrici care găzduiește evenimentul, împreună cu Massappeals și Jikay (All Trap Music).  Artiștii locali care vor urca pe scenă Street Heroes Cool as Ice 2 sunt Raku, Haarp Cord, CTC și sunt gata să apese play la 24h de distracție fără limite.

Așadar, fii sigur că începi în forță noul an și participă la cel mai mare spectacol de cultură urbană din România! 8 februarie, Turbohalle.

 

REGULI DE ACCES:

  1. În cadrul festivalului este interzisă vânzarea de băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.

Vor fi amenajate & semnalizate ca atare 2 tipuri de baruri în interiorul clădirii Turbohalle:

–          primul tip pentru persoanele peste 18 ani – unde se pot cumpăra băuturi alcoolice, prezentând actul de identitate personalului barului, pentru a face dovada vârstei.

–          cel de-al doilea bar pentru persoanele sub 18 ani – unde nu se vor vinde băuturi alcoolice, ci doar apa, răcoritoare și mâncare

Personalului barului îi este permis să solicite actul de identitate celui care dorește să cumpere băuturi alcoolice de la bar, înainte de a-i oferi produsul comandat.

2.  Biletul de acces în locația festivalului nu permite intrări și ieșiri multiple, în acest fel încercând să evităm situațiile în care participanții ar putea consuma băuturi alcoolice în afara festivalului și apoi sa revină în stare de ebrietate la Turbohalle.  În momentul în care un participant la festival dorește să părăsească locația, acestuia i se va scoate brățara la ieșire și nu va mai putea, cu același bilet, reintra la festival ulterior. Biletele de 30 și 45 ron permit o singură ieșire.

3.  Organizatorii evenimentului își rezervă dreptul să interzică accesul în locație persoanelor aflate în stare de ebrietate, chiar dacă aceste persoane au bilet de acces la festival.

4.  În interiorul festivalului, în orice zonă a sa, se vor face controale regulate iar persoanele aflate sub avansată stare de ebrietate (indiferent de vârstă) vor fi scoase din locație, pentru a nu crea neplăceri celorlalți.

5.  Nu se permite intrarea în locație cu produse alimentare sau lichide, de orice fel.

6.  Nu se permite intrarea în locație cu arme sau obiecte vătămătoare.

7.  Nu se permite intrarea în locație cu markere sau spray-uri.

In Gaming Area se vor desfăsura o competiție de FIFA 13 organizată de ComputerGames.ro.

 

de Irina Constantin – Redactor

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *