Sigma + Benny Page + Bare Noize

Arena DnB

Arena DnB


Sambata, 25 februarie, la Arenele Romane, dam startul sezonului de petreceri arena dnb. Artistii invitati sunt britanicii de la Sigma, Benny Page si Bare Noize.

Sigma este un duo din Mare Britanie care produce drum and bass spectaculos si variat, variind de la liquid pana la jungle, ajungand chiar si la dubstep. Ne bucuram ca vom putea asculta live piese cum sunt: All Blue, Night & Day, Lassitude sau remixul lor la Fenech-Soler

[youtube]Y7RbkOCX8cU[/youtube]

Benny Page este deja unul din cei mai apreciati producatori de jungle din lume si ii uram bun venit din nou la 15 luni de la ultima lui vizita in Bucuresti. Il vom vedea pe viu pe omul care a creat Turn down the lights sau mai recenta

[youtube]BB6GH0IZ6aA[/youtube]

Bare Noize revin la arena dnb dupa ce ne-au impresionat in vara 2011 la Summer fest unde au reusit sa tina in priza publicul in ciuda ploii torentiale. Cred ca cele 30 de secunde filmate atunci sunt suficiente pentru a intelege de ce:

[youtube]zE7aG8Hb7P8[/youtube]

Alaturi de ei pe scena vor urca Sundancer si In Flex . La visuals i-am invitat pe baietii de la Vedem si Plus .

Totul se va desfasura in Arenele Romane in cort incalzit incepand cu ora 22:00.
Va invitam sa urmariti evenimentul pe Facebook pentru a afla detalii despre artisti, informatii despre program si a participa la concursuri cu invitatii.

Acces:
25 lei in avans la Boarder’s (https://eshop.boardersshop.ro/)
35 lei la poarta (evenimentul incepe la ora 22:00).

Ne gasiti la adresa: https://www.facebook.com/arena.dnb.romania. Stati cu ochii pe noi si aflati ce petreceri mai pregatim.

Mai multe detalii pe https://arenadnb.ro .

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *