S-a lansat SafeTube!

SafeTube

SafeTube

Lansarea oficială a avut loc în cursul zilei de 28 Februarie 2012 în cadrul conferinţei de presă organizate de Consorţiul Sigur.info, coordonatorul naţional al Safer Internet RO Center, în cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene.

Platforma nou lansată SafeTube.eu, se doreşte a fi un spaţiu online unde fiecare poate învăţa ceva util cu privire la siguranţa pe Internet şi face parte, împreună cu Saferpedia.eu RO şi Saferpedia.eu EN, din proiectul naţional Sigur.info.

Safetube.eu Este o platformă interactivă cu un design simplu şi uşor de utilizat, fiind accesibilă utilizatorilor de orice vârstă. În prezent, sunt încărcate aproximativ 350 de clipuri împărţite în 12 categorii dar conţinutul poate fi oricând dezvoltat de către utilizatori, care pot incărca filmuleţe pe tema siguranţei online fie prin upload direct pe Safetube.eu fie prin legaturi de pe alte platforme de galerii video cum este Youtube.

Ce puteţi vizualiza pe SafeTube?

­Clipuri privind siguranţa online realizate în cadrul consorţiului sau de către alte centre Europene;

Tutoriale (cum sa-mi setez contul de Facebook doar pentru prieteni, Cum să setez motorul de căutare pe căutare sigură, cum sa utilizez un cont de Twitter, etc);

Cele mai bune proiecte video realizate de participanţii la concursul organizat anual de Consorţiul Sigur.info în perioada decembrie – februarie;

Diferite spot-uri de promovare a proiectului Sigur.info.

SafeTube este o platformă interactivă prin faptul că oferă utilizatorilor posibilitatea de a vota clipurile preferate, permite adăugarea de comentarii pentru fiecare clip uploadat, posibilitatea de share cu prietenii din diferite reţele sociale şi de asemenea clipurile pot fi preluate prin intermediul unui link şi postate pe paginile utilizatorilor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *