Dare to Imagine 2012!

Festivalul Imagine

Festivalul Imagine 2012

Daca te imaginezi cantand pe o scena adevarata, in fata a sute de oameni, alaturi de profesionisti din domeniu si artisti consacrati, atunci tu esti cel pe care il cautam! Indrazneste si vino la Imagine Romania sa canti, sa cunosti alti oameni ca si tine, sa inveti de la artisti cu experienta si sa concurezi pentru un loc pe podiumul Imagine. Poti avea sansa apoi, sa canti pe una din scenele Imagine din Europa sau Africa! 

In ce stil te incadrezi, nu conteaza – fie cel mai tehnic jazz, cel mai turbat rock, cel mai duios folk sau cel mai futuristic electro – noi apreciem originalitatea, spontaneitatea si curajul! Cautam tineri plini de energie si creativitate cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani care sa poata canta live compozitiile proprii si care vor sa faca parte din viitoarea generatie globala de muzicieni.

Festivalul Imagine Inscrieri

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te inscrie sa-ti creezi un profil pe site si sa incarci inregistrarea unei melodii proprii in format mp3! Nu vrem calitate de studio! Dupa ce ai creat profilul complet, da mai departe linkul prietenilor si fanilor. Daca esti bun te invitam la preselectii unde va trebui sa ne canti live si daca ne dai pe spate poti ajunge in finala nationala.

https://imaginefestival.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *