Iti place sa organizezi evenimente? Brigada de Voluntari recrutează voluntari!

Iti place sa organizezi evenimente? Brigada de Voluntari recrutează voluntari!

Iti place sa organizezi evenimente? Brigada de Voluntari recrutează voluntari!

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Dupa succesul inregistrat in 2012, cand peste 700 de voluntari au contribuit la organizarea a peste 70 de evenimente, Brigada de Voluntari deschide sezonul recrutărilor pentru anul 2013!

Anul acesta, BdV caută voluntari pasionați de organizarea de evenimente, pregătiți de munca în echipă, amatori de distracție, dar și dornici să învețe și să asculte multă muzică bună.

Daca esti dornic să îti dezvolti abilităţi noi, de comunicare și lucru în echipă, să acumulezi cunoştinţe în coordonarea unui eveniment, iti doresti să îti petreci timpul liber într-un mod util și plăcut si esti dornic să îti îmbunătățesti CV-ului şi să acumuleze experienţă, atunci esti exact voluntarul pe care BdV il cauta!

Pentru inscrieri, completati formularul disponibil pe wwww.brigadadevoluntari.ro, pană pe la data de 17 martie 2013 şi trimiteti CV-ul la adresa de email: hr@brigadadevoluntari.ro.

Dupa aceea va urma o noua etapa, in care potențialii voluntari vor primi o invitaţie pentru a participa la unul dintre interviurile colective de recrutare, în weekend-urile 23 – 24 martie și 30 – 31 martie 2013!

Pentru mai multe detalii despre activitățile desfășurate de Brigada de Voluntari, accesati site-ul oficial al organizatiei și pagina de Facebook.

[youtube]OF3n00USoRU[/youtube]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *