Finala Dance To The Core

afis finala

afis finala

Finala Dance To The Core – streetdance contest
Locatie: terasa D’arc de pe malul Begai (Timisoara)
Data: sambata, 10 septembrie 2011
Ora: 15.00
Afterparty: AnonimTM

Pentru ca ne-au impresionat toti participantii la preselectia Dance To The Core am hotarat intrarea in finala a tuturor celor 22 de clipuri participante.

Finalistii, din toate colturile de tara, vor trebui totusi sa impresioneze live u-manistii si juriul, sambata, pe 10 septembrie la Timisoara (la terasa Dárc de pe malul Begai) intr-un cadru iesit din comun – pe vaporul ancorat la mal.

Mai mult decat atat, pentru ca in finala vom avea 22 de prestatii, se vor alege 5 cele mai bune coregrafii care vor concura una impotriva celeilalte in Marea Finala care va desemna si unicul castigator al premiului pus la bataie de U-man: 1000 de euro cash.

O data cu marea finala Dance To The Core, chemam la apel toti fotografii si fanii multimedia, care in schimbul celui mai complet review in fotografii si clipuri video al evenimentului pot castiga cel mai tare rucsac multimedia de pe la noi. Toate detaliile concursului foto-video aici

Si pentru cei veniti sa incurajeze prestatiile live, sa-si sustina prietenii si sa scandeze, avem si rasplata: afterparty AnonimTM (in cafeneaua D’arc din Piata Unirii).

Toate clipurile participante in finala de la Timisoara pot fi vizualizate aici

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.