Revista Art Out lanseaza numarul 4!

coperta art out nr 4

În aprilie a avut loc prima licitaţie de artă contemporană românească şi lansarea indexului pieţei româneşti de artă 2011 – vorbim aşadar de structurarea şi conturarea mai fermă a pieţei de artă, motiv pentru care în acest numar Art Out propunem o dezbatere despre arta contemporană românească.
Vă prezentăm în cadrul dosarului tematic Con Tempo situaţii ţi argumente, dar şi discuţii de tip cauză – efect, raportări personale, reacţii şi critici.
” (Laura Lucia Mihalca, Director şi redactor şef Art Out)

Numărul acesta este un număr omagial, pe care îl dedicăm lui Nichita Stănescu, cu ocazia împlinirii a 78 de ani de la naşterea sa.

Este un număr pe care îl închinăm şi lui Gheorghe Velea, unuia din importanţii artişti băcăuani, în contextul în care în aprilie 2011 se împlinesc 15 ani de la plecarea acestuia dintre noi.

Vestea pierderii dintre noi a Ioanei Nemeş ne-a intristat pe toţi, a aşa că închinăm un gând bun şi luminos pentru cea care a fost şi va fi unul din importanţii artişti contemporani români, o prezenţă extrem de activă în ultimii ani pe scena culturală, de care pe mulţi dintre cei care citiţi revista vă legă şi o prietenie sinceră.

Citeste revista pe www.artout.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *