CenzuraH lanseaza teaserul videoclipului „Fii liber”

CenzuraH

CenzuraH

CenzuraH lansează astăzi teaserul următorului său videoclip, „Fii liber”, pe pagina sa oficială de Facebook. Piesa care dă numele videoclipului este o colaborare cu Xela Nam & FaiboX.

Varianta completă a videoclipului va fi lansată în câteva zile. Filmările au avut loc în mai multe locaţii din Bucureşti şi în anumite locații din ţară. Piesa care stă la baza videoclipului a fost produsă la Unic Studio, a fost mixată de Lu-K Beats, iar instrumentalul este semnat de Cortex şi Nutzu. „Fii liber” va fi inclusă pe albumul „Lumi diferite”, alături de piesele „Mu-Zi-Ca” şi „Avertisment”, lansate în cursul ultimelor două luni. Albumul va avea lansarea oficială la sfârşitul anului şi va fi materialul cu numărul şase al artistului.

CenzuraH este unul dintre artiştii care au contribuit la menţinerea fenomenului hiphop din România, activitatea sa începând acum mai bine de 15 ani. Albumul „Lumi diferite” vine după o pauză de nouă ani şi este un material foarte aşteptat de ascultătorii de gen. CenzuraH este unul dintre artiştii label-ulului Unic Production.

[youtube]_5MZsQniZoc[/youtube]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.