Roman!an Dancers

Romanian Casting - national pentru dansatori profesionisti


În iulie 2010, pentru prima dată, România a fost reprezentată la campionatul mondial de dans urban „Hip Hop International” ce a avut loc în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. După ce România, a obținut locul 31 mondial, mult peste așteptările tuturor, având în vedere faptul că a fost prima participare a României, liderul trupei participante de la Moty Dance Studios a propus o viziune mai amplă pentru 2011.code>

Viziunea a fost împărtășită și de OneBeat Dance Studio din București și astfel s-a nascut proiectul „ROMA!N DANCERS”, sub sloganul „Are you MA!N enough?”.

Ce este ROMA!N DANCERS? În primul rand se dorește a fi cel mai mare casting pentru dansatori hip-hop profesionisti din România. Pe conceptul „All Stars”, adica cei mai buni dintre cei mai buni, în urma castingului se vor alege 12 dansatori, dintre care 8 vor participa la Hip Hop International Romania sub numele ROMA!N DANCERS. Competiția Hip Hop International Romania se va desfășura în perioada 25 – 27 martie 2011, iar campionatul mondial va avea loc în Las Vegas în perioada 26 – 30 iulie 2011.

Castingul va avea loc sâmbătă și duminică, 13 și 14 noiembrie 2010 la sala de dans Lady Fit Gym din Bucuresti (Str. Bărăției nr. 35, în spatele Magazinului Cocor – zona Unirii), între orele 13.00 si 19.00.

Preselecția va consta într-o probă de dans la liber, urmat de o serie de coregrafii pe mai multe stiluri, predate de coregrafi recunoscuți pentru fiecare stil în parte, încheindu-se cu un interviu în care se studiază și seriozitatea, timpul disponibil de alocat acestui proiect precum și caracterul dansatorilor.

[youtube]SUd7X52PyRU[/youtube]

Ce se cauta la un dansator implicat in acest proiect? Dansatorii trebuie sa aibă peste 18 ani și o vasta experiență în stilurile recunoscute de Hip Hop International (popping, locking, breaking, house dance, wacking, krumping, hip hop dance). Ei pot face parte din orice altă trupă de dans sau proiect individual, dar vor putea participa în competiție numai sub egida ROMA!N DANCERS.

Cheltuielile de participare la Hip Hop International România sunt acoperite de inițiatorii proiectului, iar în fericitul caz în care trupa ar caștiga dreptul de participare la campionatul mondial din Las Vegas 2011, trupa va avea asigurat transportul de către organizatorii Hip Hop International Romania (asociația Puls-Art), iar restul cheltuielilor vor fi asigurate de promotori.

Toți participanții la casting vor beneficia gratuit de o ședință foto și de înscrierea automată în baza de date a agenției de casting OneBeat – Fabrica de casting, ce-și va lansa site-ul oficial în curând, iar ulterior, se vor putea implica și în alte proiecte.

……………………………………………………………
Moty Dance Studios este școala de dans, a cărui trupă de dans „The Kittens Crew” a reprezentat Romania pentru prima dată în istorie la campionatul mondial de hip hop, clasându-se pe locul 31, în urma caștigării competiției din România. Site-ul oficial al școlii de dans este www.dansatori.ro

OneBeat Dance Studio este școala de dans ce s-a implicat constant în dezvoltarea dansului hip hop în România, dezvoltând competiții precum Cupa Liceelor la Street Dance, 202 Dance Battle și diverse proiecte precum Flash Mob-uri Michael Jackson, Alex Velea. OneBeat este reprezentat de trupa de dans „Jackpot”, implicată în zeci de proiecte care arată că și România are talent! www.streetdance.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *