Campionatul national HHI Romania 2012

trouble dance school

trouble dance school

de Mihaela Dumitru – Scoala de Dans Trouble

Dupa cum stiti, saptamana trecuta a avut loc Campionatul National HIP HOP International Romania, desfasurat la Oradea. Acelora dintre voi pentru care aceasta denumire e o noutate, HHI Romania reprezinta cea mai mare competitie nationala de streetdance, unde timp de 2 zile, dansatori renumiti sau amatori se reunesc pentru a castiga marele premiu, calificarea la Campionatul Mondial din America.

Las Vegas este orasul in care castigatorii vor reprezenta Romania in lupta dintre natiuni, este locul in care orice dansator de streetdance viseaza sa ajunga. Printre sutele de concurenti, s-au regasit si dansatorii Scolii de Dans Trouble, ale carei trupe au ocupat pe rand pozitii fruntase, atat pe plan individual cat si la nivel de trupa.

La categoria juniori , sub 12 ani, dansatorii Scolii de Dans Trouble au ocupat locurile 1, 2 si 3 la sectiunea Popping.

La categoria Varsity, cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, medaliile de bronz au revenit trupei TRBL, iar la sectiunea Hip Hop Individual baieti, trupei Remember.
Cea de-a treia categorie, cea destinata adultilor cu varste de peste 17 ani, a fost una la fel de bogata in medalii.

Trouble Dance School

Locul 2 national a fost castigat de Trouble Crew, ei reusind sa se califice alaturi de prímele trei pozitii la campionatul mondial din America- Hip Hop International.
In acelasi timp au castigat premii, atat individual cat si la duete :
Locul 2 Duete Adulti, reprezentat de Andreea Mihaesi si Diana Balanescu, locul 2 Hip Hop solo fete castigat de Cristina Diatcu si locul 3 Break- Dance adulti ocupat de Laurentiu Gavan.
Intorsi acasa cu o multime de medalii, membrii Scolii de Dans Trouble ne vor surprinde cu siguranta si la anul .

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.