„Case study 2013“, concurs organizat de studenti pentru studenti

case-study

de Maria Bucur – editor-şef

Aflat la a zecea ediţie, concursul de studii de caz organizat de VWI ESTIEM Bucureşti (Asociaţia Studenţilor Economişti Vorbitori de Limba Germană, membră a ESTIEM – European Students of Industrial Engineering and Management) le propune studenţilor din toată ţara să îşi dovedească inventivitatea în soluţionarea problemelor prezentate de companii de renume din diferite domenii, precum Star Storage, APT, Editura Niculescu, Ernst&Young, BIC si Junior Achievement. Studiile de caz acoperă domenii variate, atât tehnice, cât şi economice şi de comunicare.

Pe lângă experienţa câştigată, studenţii vor avea acces la informaţii privind funcţionarea unei companii şi strategia acesteia de dezvoltare. Premiile oferite de fiecare companie parteneră variază de la internship-uri, training-uri, excursii până la material promoţionale sau premii în bani.

Cei interesaţi să participe, se pot înscrie fie individual, fie împreună cu o echipă pe site-ul concursului www.case-study.ro, până pe 29 noiembrie. Criteriul principal de selecţie al candidaţilor este conţinutul CV-urilor membrilor echipei.

Concursul se va desfăşura în perioada 3 – 7 decembrie, prima zi fiind destinată prezentării companiilor partenere şi unor training-uri pentru stabilirea criteriilor de elaborare şi evaluare a soluţiilor. În următoarele două zile, echipele înscrise vor putea elabora soluţiile pentru problemele alese, urmând ca în cea de-a patra zi să le prezinte în faţa juriului. Pe data de 7 decembrie se vor anunţa câştigătorii.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea, regulamentul şi programul puteţi accesa site-ul www.case-study.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *