Caravana Bookland la Unirea Shopping Center

Bookland Tar Carte

În perioada 14 – 23 decembrie 2011, unul din cele mai importante târguri de carte, BookLand, se transformă în destinația perfectă pentru cadourile potrivite, la Unirea Shopping Center.

Târgul BookLand își așteaptă vizitatorii cu bunătăți culturale unde veți putea regăsi atmosfera rafinată a unui Crăciun cald. Oferta târgului este variată și pentru toate gusturile: de la cărți, albume de artă, muzică, până la filme și jocuri pentru copii. Nu lipsesc colindele – iubitorii de cooltură primesc cadou la orice achiziție un CD cu colinde românești.

“Fiindcă BookLand reprezintă un concept nou în definirea târgurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale şi de păstrare totodată, Unirea Shopping Center susţine şi incită la lectură. Formarea atributelor moralizatoare în ceea ce priveşte noţiunea culturală în sine, nu se poate efectua decât prin sprijinirea perpetuă a manifestărilor de acest gen şi, mai mult decât atât, implicarea temeinică în sistemul de dezvoltare al însuşirilor care determină valorificarea culturală.”
afirmă Andreea Bănică, Director Dezvoltare – Unirea Shopping Center.

Printre cadourile cu stil, BookLand vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la cumpărături în Unirea Shopping Center.

Orarul de vizitare al târgului: de miercuri, 14 decembrie, până vineri, 23 decembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *