BIND ME UP by Eventarity de Dragobete

10931116_776490399087552_6960315255254531079_n

Vrei să te distrezi de Dragobete și nu știi cum? Nu contează că ești singur sau că ai deja pereche.

Eventarity îți aduce un party de proporții, marți, 24 Februarie 2015, în club Maraboo, într-o ambianță elegantă, potrivită tematicii noastre.

Vă propunem o petrecere tematică în care vă puteți distra timp de o noapte, puteți câștiga și, în același timp, puteți ajuta. Scopul caritabil al acestui eveniment constă în ajutorul pe care i-l vom oferi Kassandrei Rotariu, fetița ce a fost maltratată de bunica sa încă din primul an de viață. Aceasta are nevoie de o sumă ce depășește 100.000€ pentru următoarea operație, sumă la care vom contribui și noi cu o parte în urma acestui eveniment. Detaliile le puteți găsi pe http://iosif-rotariu.blogspot.ro/

Veți avea ocazia să participați la un concurs care presupune diverse activități si obstacole ce vor ajuta la formarea unui cuplu. Echipa care se descurcă cel mai bine, câștigă PREMIUL CEL MARE, și anume o excursie la Predeal 2 nopți, Hotel 4* Rozmarin, cazare și masă inclusă.

Atât echipa câștigătoare, cât și ceilalți participanți vor pleca cu amintiri frumoase și cu premii oferite de sponsorii noștri.

Așadar, nu ezita să ni te alături și să descoperi surprizele pe care le mai avem pregătite pentru tine!

Entrance fee: 25 RON, iar în seara evenimentului 30RON.

Mai multe detalii pe Facebook.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *