A doua editie a atelierului de scriere creativa „Rev de Pov“

A doua editie a atelierului de scriere creativa „Rev de Pov“

 A doua editie a atelierului de scriere creativa „Rev de Pov“

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Revista de Povestiri organizeaza o noua editie a atelierului de scriere creativa, dupa succesul inregistrat de prima editie desfasurata in toamna anului trecut.

Evenimentul este sustinut de Florin Iaru si Marius Chivu.

Miercuri, 13 februarie 2013, se va lansa numarul zece al Revistei de Povestiri in Music Club, incepand cu ora 19:00. Acest numar va include cele mai bune texte scrise pe parcursul atelierului.

Cei care locuiesc in Bucuresti si isi doresc sa participe la cele 16 sedinte ale atelierului, desfasurate in perioada martie-aprilie, sunt invitati sa trimita o povestire de maximum 6000 de caractere pana la data de 1 martie. In urma procesului de selectie organizat de cei doi coordonatori, vor fi alese cele mai bune 15-20 de texte.

Locuiesti in alt oras din Romania? Mai ai o sansa sa iti imbunatatesti stilul prin intermediul acestui atelier! Candidatii din celelalte orase vor fi notati separat si vor afla daca au fost acceptati sau nu, iar, in functie de numarul lor, organizatorii vor sti daca e oportuna organizarea unui atelier in afara capitalei.

Pentru mai multe detalii despre inscriere, pret si teme abordate, puteti accesa site-ul revistei, aici.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *