Every teardrop is a waterfall

Coltul Meu

de Andrei Mihai – cititor

Every teardrop is a waterfall

Doar ochii lui verzi stiau adevarul, cruzi analizau viata din jurul lui, discriminand din priviri , nu mai avea nevoie de vorbe sa-ti dezvaluie pancarda de : “ Stay out”. Tacut, sumbru, aspect dur si o oarecare nuanta de eleganta ii conturau portretul in gandurile celor ce-l priveau, nestiind ca el n-ar da un banut pe ei si ca mintea lui e in alte taramuri.
“Nu incerca sa te mai minti la infinit, sa nu-ti mai spui ca n-ai iubit, nu incerca sa ascunzi durerea care te-a lovit” – continua sa-si repete, dar fara vrun rezultat, pur si simplu orgoliul nu-i mai permitea sa-si lase masca jos, ea…, ea era singura persoana care reusea sa-l vada asa cum era. Bland, fericit, cu un aer de indragostit ar fi facut cele mai stupide gesturi,numai sa-i capteze atentia.
Dar unde-i aceasta persoana care i-a transformat chipul intr-o umbra si i-a incarcat pasul cu o greutate de neimaginat, unde era atingerea femeiasca dupa care tanjea inauntrul lui fara sa scoata o vorba?
Poate nu mai era acolo de o zi, sau de o luna, poate chiar si de un an, n-a mai contat timpul din clipa in care a plecat, timpul nu mai rezolva nimic, doar agrava rana care sangera.
Viata trecea pe langa el, pentru ca ea nu mai avea importanta, privea marea care i-a luat cea mai mare dragoste si-a trimis-o departe, departe de casa , si cand un val se mai spargea, o lacrima-i cadea purtand cu ele o cascada de sentimente ascunse.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *