Energie, eleganta si distractie: Balul Bobocilor din George Cosbuc si Lauder Reut

Energie, eleganță și distracție: Balul Bobocilor din George Coșbuc și Lauder Reut

Energie, eleganta si distractie: Balul Bobocilor din George Cosbuc si Lauder Reut

de Teodora Ciobanu – seminarist
foto: Olivia Mihale – fotograf

Luna decembrie înseamnă pentru toți liceeni cea mai grea perioadă din semestru. Suntem copleșiți de valuri de teze și teste, iar vacanța de iarnă pare să nu mai sosească. Astfel, ca un ultim moment de afirmare al libertății elevilor, pe data de 30 noiembrie 2014 s-a desfășurat Balul Bobocilor din Colegiul Național Bilingv George Coșbuc și Lauder Reut.

La ora 19:00, Clubul Bamboo și-a deschis porțile pentru a primi cei aproximativ 1500 de invitați ai mult așteptatului eveniment. Prima surpriză a serii a fost un scurt concert al trupei de elevi coșbuceni, The Purple Dandies. Aceștia au încântat publicul cu acorduri de funk și multă energie pozitivă.

Energie, eleganta si distractie: Balul Bobocilor din George Cosbuc si Lauder Reut

Apoi, și-au făcut apariția și prezentatorii, Alexandru Ivănoiu și Mădălina Stoica, care au întreținut atmosfera pe parcursul evenimentului. Ei au introdus cele șase perechi concurente la concursul de Miss și Mister Boboc din George Coșbuc și cele trei perechi din Lauder Reut care au defilat pe scena clubului.

În continuare au avut loc momente muzicale și de dans din partea elevilor din Coșbuc și Lauder, ce au pregătit publicul pentru prima artistă a serii, Corina. Spectacolul său a fost dinamic, presărat cu momente coregrafice inedite, potrivite melodiilor sale. Mai mult, ea a luat contact cu audiența, invitând pe scenă câțiva spectatori entuziasmați.

Energie, eleganta si distractie: Balul Bobocilor din George Cosbuc si Lauder Reut

Prima probă a concursului de Miss și Mister Boboc a fost cea de dans. Concurenții au înduioșat publicul prin coregrafiile lor pe melodii lente și pline de emoție. Totuși, tandrețea momentului nu a durat mult deoarece, după o pauză bine meritată, au pășit pe scenă Paraziții, ceilalți artiști invitați ai serii. Ei au fost primiți cu entuziasm de publicul în delir și au încins atmosfera cu rimele lor consacrate și beat-urile puternice.

După defilarea de seară a concurenților Miss și Mister Boboc, s-a desfășurat proba surpriză a concursului jurizată de creatoarea de modă Adina Buzatu. Concurenții au interpretat un dans pe melodiile românești ale anilor 2000, provocând nostalgia liceenilor prezenți la bal. Apoi, în așteptarea rezultatelor la concursul Miss și Mister Boboc, publicul s-a delectat cu mai multe momente artistice pregătite de elevi din Coșbuc și Lauder.

Energie, eleganta si distractie: Balul Bobocilor din George Cosbuc si Lauder Reut

În final, după o pauză de dans, rezultatele au fost anunțate. Prezentarorii au dezvăluit publicului plin de suspans câștigătorii concursului din liceul Lauder Reut. Pe locul al III-lea s-au clasat Dan Ciorașcu și Trandaș Nicoleta, iar locul al II-lea a fost ocupat de Chiș Adina și Vlad Grădișteanu. În final, au fost anunțați și câștigătorii. Este, desigur, vorba de Alexandra Paul-Szel și Andrei Niculae .

A urmat apoi decernarea premiilor din Coșbuc. Premiul al III-lea le-a revenit lui Codruț Simionescu și Alliei Marei, iar premiul al II-lea, Iuliei Bocșe și lui Badea Bogdan. Titlul de Miss și Mister Boboc a mers însă la perechea formată din Vlăsie Georgiana și Frânculeasa Alexandru. Premiul de popularitate le-a fost acordat lui George Capotă și Dariei Gherghelaș.

Energie, eleganta si distractie: Balul Bobocilor din George Cosbuc si Lauder Reut

Deși concursul a luat sfârșit, seara nu s-a încheiat aici, urmând concertul celor de la Șuie Paparude, care au întreținut în continuare atmosfera. După terminarea lui, invitații au petrecut până dimineața pe ritmuri de dans.

În concluzie, nu ne mai rămâne decât să spunem că a fost un bal de neuitat, despre care se va vorbi mult de acum înainte, iar dacă dintr-un motiv sau altul l-ați ratat, nu ne rămâne decât să sperăm că veți fi prezenți la balul de anul viitor, deoarece suntem siguri că cei din Coșbuc se vor întrece pe ei înșiși, ca de fiecare dată.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.