Balul Bobocilor Colegiul National „Gheorghe Lazar“de Casandra Săpoiu – seminarist
foto: Dan Nuţeanu – colaborator foto

Grandoare, strălucire, cea mai bună muzică a momentului, zeci de maşini în jur, covor roşu, tocuri înalte, rochii şi costume perfecte, exclusivitate, în puţine cuvinte – atmosfera hollywoodiană a Balului Bobocilor din Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“.

Lăzăriştii au petrecut până în zorii zilei în data de 7 decembrie, în club BOA Beat of Angels, cel mai nou şi mai bun club bucureştean al momentului, pe ritmurile celor de la Şuie Paparude, Antonia, Grasu XXL, Guess Who, privirile lor fiind încântate de un show special a lui Valentin Luca (cunoscutul bartender de la „Românii au talent“) şi de prezentarea de modă „Demonology“ în care au putut fi văzute creaţiile lui Alex Raicu.


În jurul orei 8, celebrul DJ Shurubel a dat startul concursului de „Miss & Mister“. Concurenţii au dat dovadă de mult dinamism, de talent şi de încredere de sine în desfăşurarea probelor, pentru a câştiga râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc 2011: o primă defilare pe catwalk-ul din BOA, unde au avut parte şi de o mică discuţie cu Shurubel, apoi o probă de dans a cărui coregrafie a fost realizată de Bogdan Zamfir (Bobo). A treia parte a concursului a fost cea a probei de aptitudini, unde participanţii au demonstrat cât de talentaţi şi de dezinvolţi sunt elevii din Lazăr.

Proba prezentării ţinutelor de seară a încheiat concursul. În urma unei lungi deliberări, ocupanţii locului III au fost Mara Nistor şi Sergiu Simionescu, locul II – Ana Paceoagă şi Bogdan Bercu, iar Miss şi Mister Boboc Lazăr 2011 au fost Hanelore Bauer şi Cristi Baciu. Să nu uităm titlul de Miss Popularitate, care a fost ocupat de Alexandra Ştefan, iar cel de Mister Popularitate de către Dan Chiriac.


Întregul spectacol a fost încheiat de Shurubel, care a cântat şi a încântat publicul cu imnul liceului „Gherghe Lazăr“, o parte din versurile acestuia descriind perfect atmosfera incendiară a serii: „Lăzăriştii sunt cei mai tari din ţară“, „Dacă nu petreci cu noi, eşti pur şi simplu dus“.

După ore bune de distracţie maximă pe cea mai în vogă muzică a momentului, lăzăriştii s-au îndreptat spre casă, având în gând faptul că „distracţie“ = Balul Bobocilor „Gheorghe Lazăr“. „Fiindcă Lazărul e locul unde soarele răsare, unde gheaţa se topeşte când zâmbeşte fiecare, v-am arătat tuturor, v-am arătat că putem“ să avem cel mai tare bal al anului!

P.S.: Îi mulţumesc colegului meu, Luci Nicorici, unul dintre organizatori, pentru toate detaliile „tehnice“ pe care mi le-a furnizat.

Album – Facebook

Recommended Articles

7 Comments

  1. numele uneia dintre participante este gresit! numele corect este Alexandra Stefan

    1. Pai am scris corect :-?? Sau e fara diacritica?

      1. Consider că fiecare are dreptul de a-şi exprima opinia, indiferent care este ea. Dacă el/ea are această părere despre noi, e OK, având în vedere că nici noi nu “iubim” pe oricine.

  2. pai eu cred ca sunteti cei mai atri peste doi ani vin la voi clar

  3. Lazarrrrrrrrrrrrrrrr cel mai tare liceu si elevi tot super ca si liceul de altfel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *