De la Balul Bobocilor din Vianu!

Balul Bobocilor din Vianu

Balul Bobocilor din Vianu

de Ioana Miclea – seminarist
foto: Mircea Steriu – seminarist foto

În seara de 12 spre 13 noiembrie, Clubul One din capitală a răsunat încă de la orele 20 a muzică și a dorință de distracție, menite să dea startul Balului Bobocilor Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu“.

Gazda serii a fost Daniel Buzdugan de la Radio Zu, care a urat tuturor „Bun venit!“, iar bobocilor să se bucure de perioada liceului, care din punctul său de vedere a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, unde s-ar reîntoarce mereu cu plăcere.

După o scurtă prezentare a sponsorilor, prezentatorul a vorbit despre unul dintre premiile pe care câștigătorii concursului Miss & Mister aveau sa le primească, cele oferite de Primăria Capitalei: locurile II și III urmau să primească o tabără de o săptămână la mare, iar locul I urma să primească două tabere de câte o săptâmână fiecare, una la munte și una la mare, în vara anului 2014.

Prima interpretă a serii a fost Andra Gogan, elevă a Colegiului Național „Iulia Hașdeu“ care, alături de chitarist și cei doi dansatori, a animat publicul deja nerăbdător cu cover-uri ca „Little Talks“, „Impossible“ și „Accapela“.

Următorul moment al serii, unul care ar trebui să rămână în istoria liceului de altfel, a fost susținut tot de prezentator. Daniel Buzdugan a preluat melodia unui alt imn școlar (al liceului Benjamin Franklin) și l-a adaptat pentru Tudor Vianu. Textul imnului a apărut pe ecranele amplasate în club și, având în vedere că melodia era simplă, la scurt timp sala cânta la unison următoarele versuri:
„Tu Viane, tu Viane
La doi pași de Kiseleff
Ai gagici cu silicoane
Care știu să facă chef.“

Balul Bobocilor din Vianu

Acest moment a fost succedat de câteva minute de dans alături de Alex Bicilea și Alexandra Albulescu, elevi ai liceului.

În jurul orei 21, prezentatorul anunța începerea concursului de Miss & Mister – fiecare concurent a defilat, a fost prezentat și aclamat de public. Un punct critic din această parte a serii a fost momentul în care unul dintre concurenți (Rareș Corduneanu) a fost provocat să sărute o fată din public. La scurt timp a urmat proba de dans, în care concurenții erau îmbrăcați „casual“. Rechemați de Buzdugan pe scenă, ei au fost provocați la rândul lor să danseze pe muzică populară.

După această probă, unii din maeștrii dansului au urcat pe scenă, și anume trupa Supersonic, făcând furori cu mişcările lor. DJ Sava și Raluk au încins atmosfera începând cu ora 22, cu piese ca „Tenerife“, „Trumpet“ și „Aroma“.

La ora 23.20 se anunța începutul ultimei probe, proba de seară, în cadrul căreia am aflat și perechile: Andreea Bănicelu și Leonard Savu, Claudia Iordănescu și Mihnea Zarafu, Irina Mirea și Rareș Corduneanu, Andreea Ologeanu și Tudor Obretin, Andreea Borlovan și Dragoș Martac, Ecaterina Aluaș și Filip Duțescu. La sfârșitul acestei probe, băieții au fost nevoiți să le poarte în brațe pe fete până la ieșirea din scenă.

Unul dintre invitații așteptați ai serii, Maximilian, și-a făcut intrarea la ora 23.45, și împreună cu MefX și Zhao au făcut participanții să cânte melodiile lor cele mai cunoscute ca: „Like a boss“, „Sophie“ și „Supereroul tău“.

Balul Bobocilor din Vianu

Punctul culminant al serii a fost, evident, anunţarea câștigătorilor. Toți participanții erau aliniați, pe fețele lor putându-se citi curiozitatea și teama. Câștigătoarele au fost: Miss Popularitate: Andreea Ologeanu (care a câștigat și un premiul de la Fashion TV), locul III: Irina Mirea, locul II: Ecaterina Aluaș, locul I fiind ocupat de Andreea Borlovan (plus un premiu de la Victoria Models), iar câștigătorii au fost: Mister Popularitate: Rareș Corduneanu, locul III: Tudor Obretin, locul II: Dragoș Matac, locul I fiind ocupat de Mihnea Zarafu. Câștigătorii și-au primit premiile de la foștii Misteri și fostele Miss.

După terminarea concursului, atmosfera a fost animată de Grasu XXL și Tranda, cu melodii ca „Maria Ioana“ și „Turbofin“, petrecerea ţinând până târziu în noapte.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.