Un prim articol

un prim articol

un prim articol

de Laura Ștefan – colaborator
foto: Raluca Anculete – colaborator foto

Stăteam în micuţa mea cameră puţin întunecată, alături de aroma unui ceai savurat la 7 dimineaţa şi mă gândeam ce să scriu în acest prim articol… Prostia omenească, dispreţul ce îl purtăm pentru absolut tot ce ne înconjoară sau poate un alt subiect în care să vă ţin o scurtă morală?

Nu , desigur că nu. Ce sens ar avea să scriu un articol întreg despre toate aceste lucruri? Astfel, mi-am dat seama într-un moment de gândire profundă, în care pur şi simplu mă pierd într-un abis de prostie şi totală nebunie, să dezbat subiectul iubire şi ce mare iluzie reprezintă ea în vieţile noastre… Bingoo!

Pierduţi printre atâtea sentimente false, mimând la nesfârşit iubirea, încercând să fim cea ce pare normal să fim, mimând până şi acea pierdere a aşa-zisei iubiri.

Ne jucăm cu propria viaţă şi cu persoanele ce trec prin ea. Suntem cu toţii nişte copii, ce atunci când pierd o jucărie (iubirea), bocesc două-trei minute, iar după încep să se joace cu o altă jucărie sau copii care se joacă cât se joacă cu o jucărie nouă, iar apoi se plictisesc, o aruncă într-un colţ alături de restul jucăriilor deja mult prea plictisitoare, iar peste câteva momente îl vezi cu o altă jucărie mult mai drăguţă şi mai amuzantă.

Ăştia suntem noi, nişte devoratori de sentimente, oameni ce se mănâncă între ei indiferent de ce au reprezentat în trecut pentru ei acele persoane.

Subiectul „iubirea“ este extrem de mediatizat în întreaga lume, el reprezintă cică un sentiment atât de puternic şi de frumos, care ne face nişte oameni mai buni şi bla bla bla. Să fim serioşi, noi nu putem să observăm când o persoană ţine la noi, nici măcar dacă ne pocneşte iubirea în faţă. Suntem aşa mincinoşi! Tratăm iubirea ca pe un fleac, dar vorbim despre ea cu sfinţenie, mai de-am pune-o în ramă.

Oameni buni, trezirea, iubirea este unul dintre cele mai puternice sentimente, el reprezintă toate sentimentele strânse într-un ghem ce noi îl numim IUBIREEE…

Mi-a ajuns până în gât să văd oameni care azi sunt împreună şi îşi dăruiesc viaţa numai prin vorbe, iar mâine aruncă cu noroi unul în altul din nu ştiu ce motiv.

Iubirea nu reprezintă sex sau atracţie fizică. Desigur, înseamnă şi astea, dar reprezintă un sentiment ce numai pentru o singură persoană îl poţi simţi.

Unul dintre cele mai amuzante lucruri este că eu scriu despre toate astea, aşa cum mi-a zis acum câteva luni o dragă persoană mie, „liceană frumoasă“… Această liceană, din păcate, a ajuns să se joace cu jucării greşite şi să scrie despre iubire când nici măcar nu crede că ştie ce este aia.

Ţin să cred că nici măcar eu nu voi rezista să nu mă joc cu alte jucării, dar sunt sigură că îi voi da o şansă iubirii în viaţa mea.

Dacă stiţi ce este iubirea, nu-i mai întoarceţi spatele şi lăsaţi-o să vă lumineze viaţa!

Distracţie plăcută cu iubirea !

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *