Lansarea proiectului de coaching vocațional UpGeneration

“Bine ai venit la întâlnirea cu cea mai importantă persoană din viața ta”

Fiind deja în clasa a XI-a, oamenii se așteaptă ca eu să încep să-mi dau seama de ce vreau să fac mai departe în viață- ce facultate plănuiesc să urmez, ce domeniu voi alege, dacă voi rămâne în țară sau voi pleca, iar lista poate continua. Aflându-mă sub această presiune, am început să îmi pun și eu întrebări, însă tot ce am reușit să creez în mintea mea a fost confuzie. De aceea, atunci când Tushar, un scriitor talentat și un om foarte cool și implicat în numeroase activități, mi-a trimis un mesaj prin care mă invita la lansarea unui nou proiect pentru adolescenți numit UpGeneration, am știut că va trebui să merg.

 

UpGeneration a apărut tocmai ca urmare a acestei probleme întâmpinate frecvent de liceeni, propunându-și să îi susțină, pentru ca ei să-și descopere potențialul și să aibă un bun start în carieră.  Printre avantajele proiectului se numără identificarea abilităților, a unui mediu potrivit de muncă, a tiparului comportamental sau crearea unui mediu de networking sustenabil. Cei înscriși vor învăța să își gestioneze emoțiile, stresul, timpul și să lucreze în echipă, toate acestea alături de diferiți traineri, precum profesori universitari ori psihologi. Poți găsi mai multe detalii despre perioada de înscriere, etapele proiectului ori costuri pe site-ul https://upgeneration.ro/

Nu te speria dacă ești pierdut! Există oameni care vor să te ajute, iar echipa UpGeneration se întâmplă să facă parte din această categorie.

Text de Emilia Mocanu

Foto: upgeneration.ro & Carina Grec

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]

Leave a Comment