Singur de sfarsitul anului

singur de sfarsitul anului

singur de sfarsitul anului

de Livia-Beatrice Popa – fost redactor
foto: Ana Diaconu – fotoreporter

Toate Revelioanele sunt la fel: prieteni, persoana iubită, muzică, mahmureală… Dar cum ar fi dacă ţi-ai petrece ultima zi din an singur? Consider că într-adevăr îţi trebuie mult echilibru emoţional şi să fii împăcat şi satisfăcut de alegerea făcută, să stai singur când toţi se distrează. Dar cine a spus că nu poţi să te distrezi singur?

Probabil aţi văzut desigur seria de filme „Singur acasă“, care se difuzează în mod tradiţional în perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt exagerate toate acele farse ale micului actor, însă câteva ar putea fi adapatate astfel încât să-ţi încânţi vecinii cu câteva glumiţe. Cred că acestea îţi vor face mult mai bine decât o petrecere unde poate te cerţi cu cineva, poate chiar cu iubitul/ iubita, şi care ţi-ar lăsa un gust amar.

O altă modalitate de a te obişnui cu ideea unui Revelion solitar, este să te gândeşti la această zi ca fiind oricare alta. Este o zi liberă de sâmbată şi nu ai nimic de făcut decât să organizezi un maraton de filme sau să faci activitatea pe care o îndrăgeşti tu cel mai mult. Încearcă să nu urmăreşti ceasul, pentru că, îndr-adevar, momentul de trecere dintre ani are o încărcătură emoţională pe care va fi greu să o înlături. Concentrează-te pe activitatea pe care o desfăşori, în acest fel te vei trezi direct în anul următor.

Este o mare realizare să petreci Revelionul singur! Este mult mai comod să te ţii după societate şi să mergi la petreceri, să mănânci, să bei, că doar aşa se petrece cu adevărat, nu? Cred că este o experienţă pe care toţi ar trebui să o avem, este o modalitate de a ne măsura independenţa faţă de oameni, faţă de societate, o modalitate de autocunoaştere. Mai mult decât atât, răspunde foarte bine cerinţei de a face ceva original de Revelion. Îndrăzneşte Revelionul următor să fii original!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *