Pun pariu pe Talent – Preselectii Cuza

1453295_606655529370934_1552371606_n (1)

Echipa Pun pariu pe talent a avut o misiune foarte grea zilele acestea. Ei au trebuit sa aleaga cei mai talentati elevi din Colegiul National „Mihai Viteazul”, Scoala Centrala, Colegiul National „Gheorghe Lazar’’ si Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, urmand ca pe data de 6 noiembrie sa ajunga in Colegiul National „Elena Cuza”.

E randul tau sa intri in una dintre cele mai mari competitii desfasurata pentru liceeni! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail cu datale tale la contact@punpariupetalent.ro.

Daca iti plac surprizele, te anuntam ca pe langa marele premiu ce consta in trofeul PPT, castigatorul va beneficia de un contract cu casa de productie Mango Records, de abonamente de dans de la Simply That Dance School, de promovare prin partenerii nostri media principali, Radio 21 si Evenimentul Zilei si de multe alte surprize. Finalistii concursului isi vor putea perfectiona momentul cu ajutorul unor workshop-uri organizate special pentru ei. Cristi Stanciu si Liviu Hodor (Request 629, Radio 21) sunt gata sa-i primeasca pe cei mai talentati participanti in studioul lor, impartasindu-le din experienta lor artistica si sprijinindu-i in competitia fenomen. Asa ca nu ezita sa te inscrii!

Desigur, toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul partenerilor nostri carora vrem sa le multumim: ARPMM, Schultz Consulting, Simply That Dance School, ISMB, Libertatea, AIESEC, Scoala de valori, Institutul Cultural Roman, Teen Press, amdoar18ani.ro, muzzix.ro, calendar evenimente.ro, Sapte seri, ROL.ro.

Editia a doua a concursului „Pun pariu pe talent” este dedicata fiecarui liceean talentat din Bucuresti. Asa ca daca te consideri special vino la preselectii. Vei avea parte de o experienta unica.
Miercuri, 6 noiembrie 2013, ne intalnim in Cuza! Pentru mai multe detalii urmareste pagina oficiala de facebook Pun pariu pe talent.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *