U.S.B. – the ultimate connection in cel mai nou album marca Sensor!

Afis Sensor usb final

La patru ani de la lansarea “Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records – U.S.B. – in cadrul unui show inedit ce va avea loc sambata, 7 Decembrie, in cel mai fresh spatiu cultural bucurestean , Colectiv .

U.S..B. este al patrulea album al trupei cu o cariera de 14 ani in spate, 14 ani in care Sensor s-au metamorfozat constant in materie de viziune artistica, impresionand negresit prin talent si inovatie – de la eclecticul, unicul show de percutie si dans contemporan Sakadat pana la cele mai recente proiecte de dance-electronica, definitorii la momentul de fata pentru fenomenul Sensor. Tocmai aceasta metamorfozare, esentiala pentru Sensor, sta la baza conceptului Urban Symphonik Beats produs de Paul Ilea (compozitor si producator), liderul trupei si „arhitectul” din spatele acestui album revolutionar – ideea de experiment si de libertate in spatiul muzical, de curaj, in definitiv, de a afirma ca nu exista conventii decat daca sunt urmate. Sensor au o siguranta care nu este deloc surprinzatoare avand in vedere backgroundul academic al membrilor trupei – Paul Ilea (producer, keyboards, percussion), Sasha Negara (percussion, sound FX) și Cristian Melak (percussion), mixat cu cele mai in voga trenduri in materie de sound, dand astfel nastere unui produs sofisticat, vibrant, cu totul neobisnuit in peisajul muzical din Romania si de… oriunde.

sensor-2013--1024x880

Asadar, ridicand in mod firesc stacheta in aria experimentala, Sensor au colaborat pentru cele 12 piese de pe album cu voci „trademark” precum unica si inconfundabila Mara, Lora – una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului si Mc Tina – cel mai prolifc MC de DNB de la noi aflata la prima ei colaborare cu Sensor.

Curiosi de rezultat? Daca da, sunteti asteptati la show-ul de lansare cu totul special avandu-i ca invitati pe scena pe toti cei care au colaborat la realizarea acestui album, acompaniati vizual de Andrei Gheorghe (DiudFilm), cel care a regizat impresionantul videoclip „You Give”, primul single extras de pe albumul Urban Symphonik Beats.

Show-ul va fi precedat de un performance special creat de renumitele coregrafe Ioana Marchidan, Ioana Macarie si Judith State, colaboratoare in show-urile Sensor de mare anvergura, act care va incerca sa redea spectatorilor o doza din atmosfera si atitudinea Sakadat.
Opening act-ul va fi sustinut de energica trupa post-punk/electro DEKADENS – aflata in plina ascensiune pe plan intern si international.

Data: 7 Decembrie, incepand cu ora 22:00
Locatia: Colectiv, Str. Tabacarilor 7, sector 4, Bucuresti
Pret bilet: 20 lei

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *