Prin Oras – Frufru – Mâncare fără bazaconii

Prin Oras - Frufru

Prin Oras -  Frufru - Mâncare fără bazaconii

de Mara Popa – redactor al R.C.T.P
foto: Olivia Mihale – seminarist

Cunosc deja două lucruri despre tine. Îți place să mănânci bine, dar totodată și sănătos și sunt sigură că știi unde este Piața Universității din București. Am I wrong? Așa zic și eu. Intercontinentalul ne ascunde, fix vizavi de el, un locșor drăguț, pe nume Fru Fru. Cred că deja bănuiești ce conține.

Mereu vom căuta scuze să mâncăm fast food pentru că mâncarea sănătoasă, în general, este ori greu de găsit, ori durează prea mult să fie preparată sau chiar costă mai mult. Totuși, te îndemn să treci de ușa de sticlă ce separă magazinul de stradă Batiștei și să descoperi ce nu mulți bucureșteni știu.

Prin Oras -  Frufru - Mâncare fără bazaconii

O să dai de un local mic, cu becuri colorate agățate de tavan, și doar câteva mese din lemn cu canapele pufoase care, de cele mai multe ori, sunt ocupate de persoanele „frufru“ la rândul lor. Nu știu dacă să îl numesc restaurant sau magazin, deoarece cum intri pe partea dreaptă o să vezi așa-zisul Fresh Corner, un frigider imens plin de bunătăți proaspete. Însă, față de celelalte localuri de același fel, la Frufru mâncarea este aranjată în casolete numai bune de luat la liceu, facultate sau serviciu. Mâncarea este preparată în fiecare dimineață în laboratorul Frufru din ingrediente fără bazaconii.

Ce poți să mănânci? Paste de tot felu’, cu pui, ton sau pomodoro, poți încerca și un Yogofiber, un iaurt plin cu cereale și fructe, care îți va da energie pe întreaga zi. Nu ezita să iei o supă fresh și, dacă ești pe fugă, un sandwich bun cu… ce mai contează? Nu ai cum să dai peste ceva ce nu o să îți placă. Să nu uităm și de „deserturile inocente“ care te vor îndulci fără prea multe calorii. Setea ți-o va lua una dintre Limonadele cu miere sau unul dintre sucurile Detox bogate în vitamina C.

Prin Oras -  Frufru - Mâncare fără bazaconii

Conceptul de slow-food cu servire rapidă sau mai frufru zis: „facute azi, păpate azi“ a făcut localul popular în București. Totodată, și prețurile foarte rezonabile fac restaurantul să fie accesibil oricărei persoane care vrea să se lupte cu bazaconiile din corpul său. Recent, a mai fost deschis un magazin și pe Calea Dorobanți, iar mai multe frigidere Fresh Corner pot fi găsite aproape în orice Mega Image.

Acum, chiar că nu ai nici o scuză să nu începi să ai grijă de ce alimente consumi. Frufru te așteaptă în fiecare zi de la ora zece dimineața până la nouă seara, cu mâncare natural, numa’ bună de încercat și luat după tine oriunde ți-ai plănuit să te aventurezi.

Prin Oras -  Frufru - Mâncare fără bazaconii

„De ce să nu le luăm din natură, când singură face treabă atât de bună?“

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *