“Inca o gluma proasta” la Fabrica


Omul Cu Sobolani

de Gilda Comarzan – redactor

Joi, 18 martie, la Club Fabrica, a avut loc lansarea videoclipului „Încă o glumă proastă“. Melodia face parte din cel mai recent album semnat Omul Cu Şobolani – „Dansăm legaţi la ochi cu spatele la zid“, lansat în 2009.

Evenimentul, ce i-a avut ca invitaţi pe „Toulouse Lautrec“ şi pe „Party Crashers Dj’s“, a strâns lume (spectatori) în club de la 22:00.
Cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii, pe cele două ecrane din club începuse să ruleze „gluma proastă“. Timp de patru minute şi şase secunde lumea a urmărit videoclipul în care Ronald e mai tare ca Moş Crăciun. După redarea clipului a început aşa-anunţatul „concert de Crăciun“.

S-au cântat atât melodii mai vechi şi ultracunoscute („Odă în Piaţa Romană“, „Nu încerca aşa ceva acasă“, „Excelent“, „2 beri goale“, „În zbor“), cât şi melodii de pe cel mai recent album, cu care lumea încă se familiarizează („Dansăm“, „Ora opt“, „Fantomele joacă şah“, „Un număr necunoscut“). Publicul era încântat la fiecare piesă şi cânta cot la cot (aproape literalmente) cu formaţia.

Totuşi, ca orice lucru (eveniment în cazul acesta), vine şi sfârşitul. Bis-ul a constat în revizionarea videoclipului.

Acest articol a aparut in revista Teen Press, nr. 36, Aprilie 2010
Tema: Cum sa fii roman?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.