Ori toate, ori niciuna!


Concurente Gala Balurilor

Dacă pe durata concursului voi fi nevoită să iau, spre exemplu, trei dintre voi la un post de televiziune, nu o voi face! Nu vreau ca unele dintre voi să fie cu un pas înaintea altora pentru un asemenea lucru. Ori toate, ori niciuna!“, le spunea concurentelor Daniela C. Nătăleţu, PR Consultant Gala Balurilor şi Personal Coach Concurente. Declaraţia a fost făcută în timpul training-urilor din cadrul repetiţiilor pentru Gala Balurilor.

Training-urile au pornit de la ideea de a ridica standardele acestui concurs de frumuseţe. Aceste traning-uri de personal branding au scopul de a da concurentelor încredere în ele. Un alt motiv este ca acestea să îşi comunice calităţile şi să adopte o atitudine pozitivă. De asemenea, fetele sunt pregătite pentru evenimente sociale şi culturale (vizite la teatru, muzee, operă etc).

Gala Balurilor este un mare eveniment, în care se organizează seara tututror liceelor. Event-ul include patru competiţii şi multe alte surprize, dintre care: concursul pentru cel mai bun bal al bobocilor din Capitală, concursul pentru cel mai popular liceu din Bucureşti, reprezentaţii ale celor mai bune momente artistice ale liceenilor din Bucureşti, spectacole ale celor mai în vogă artişti români ai momentului şi marele concurs: Miss Boboc Bucureşti 2010, la care sunt invitate câştigătoarele diademelor Miss Boboc din liceele bucureştene.

Sperăm să fie un eveniment de succes, ţinând cont de faptul că este realizat de oameni tineri, cu oameni tineri şi se adresează aceleiaşi categorii de vârstă.“ completează Nătăleţu.

Concurentele concursului Miss Boboc Bucureşti muncesc din greu pentru a câştiga marele titlu. Repetiţiile durează din luna februarie până în luna mai, înainte de marele concurs. În fiecare duminică, fetele repetă din greu. Paşi de bază, postură, mişcare scenică, coregrafii – sunt lucruri care au devenit obişnuinţă pentru ele, după cum au declarat.
Este distractiv şi relaxant la repetiţii. Eu dau tot ce am mai bun. Nu aştept neapărat titlul, vreau ca prietenii şi familia să fie mândri de mine oricum.“, declară Lei Raphaela, Miss „Coşbuc“.

„Finalul? Eu cu coroniţă! Dacă tot sacrific un timp… În schimb, dacă nu voi avea coroniţa, voi câştiga totuşi experienţă!“, mărturiseşte pe un ton serios Ioana Cohal, Miss „Lazăr“.

Puţin mai misterioasă, Sandra Radu, Miss „Vianu“ spune că „este OK la repetiţii, dar se poate şi mai bine.“ În schimb, este foarte optimistă şi crede în propriile forţe.

Gala Balurilor este un eveniment de mare amploare, ce este aşteptat de mulţi liceeni şi nu numai. Buna organizare şi munca, atât a organizatorilor, cât şi a participanţilor, va aduce cu siguranţă rezultate excelente. Deja au felicitările pentru sacrificarea timpului liber şi pentru munca depusă. Gala Balurilor 2010 va avea loc sâmbătă, 22 mai, în cea mai „tânără“ locaţie, Jet Set Events Hall.

Sunteţi aşteptaţi pentru o noapte de neuitat, plină de imprevizibil. Până atunci, nu uitaţi să vă votaţi preferata pe miss.galabalurilor.ro!

Acest articol a aparut in revista Teen Press, nr. 36, Aprilie 2010
Tema: Cum sa fii roman?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *