De ce ne place Victoria’s Secret?

Victoria's Secret_Ioana Gheorghiu_fotoreporter-print

de Ana-Maria Abaluta – redactor
foto: Ioana Gheorghiu – fotoreporter

Nu de alta, dar iubiţilor noştri ştim sigur de ce le place. Poate, poate ne vom transforma şi noi în nişte „îngeraşi“. Victoria’s Secret este unul dintre brand-urile pe care pur şi simplu le ador şi nu, motivul nu este faima pe care a căpătat-o de-a lungul timpului, ci faptul că totul este diferit și unic.

Show-uri, elemente cheie, modele, magazine şi o istorie cel puţin interesantă: acestea sunt punctele ce fac diferenţa şi, totodată, punctele pe care le vom dezbate noi în rândurile ce urmează.

Totul a început în 1977, când Roy Raymond s-a hotărât să deschidă un magazin de lenjerie intimă pentru femei cu o atmosferă care să le permită şi bărbaţilor să se simtă confortabil. Personalul era prietenos şi gata să le sară în ajutor clienţilor, iar produsele erau prezentate la seturi de sutien şi bikini, ci nu separat, aşa cum se găseau de obicei. Primul show a avut loc abia în 1995, dar probabil a meritat aşteptarea, căci a fost imediat declarat show-ul de lenjerie al secolului!

Show-urile Victoria’s Secret sunt cu siguranţă cunoscute de toată lumea pentru grandoarea lor! De ce? Fiindcă nu este o simplă prezentare de modă, ci un adevărat spectacol. Cântăreţi cunoscuţi sunt invitaţi să presteze în fiecare an şi reuşesc să facă, alături de îngeraşii brand-ului, o atmosfera incendiară. Mai are rost să spun că show-ul este întreţinut şi de toate acele costume extravagante, dar pe care orice femeie şi le-ar dori, sau se subînţelege?

Atunci când am spus „elemente cheie“, ei bine, m-am referit la ceea ce se numeşte „Fantasy Bra“. Există câte un singur exemplar ce este prezentat la finalul fiecărui show – deci, unul pe an. Aceste sutiene au adesea aplicate piese preţioase şi ajung la sume uriaşe. Desigur, aşa este de obicei, dar în 2014 se pare că am avut parte de o surpriză. În prezentarea din anul ce tocmai a trecut, Fantasy Bra a fost la puterea a doua, astfel că, atât Adriana Lima, cât şi Alessandra Ambrosio au păşit pline de încredere purtând aceste bijuterii dantelate.

Fetele ce prezintă superba lenjerie trec uşor de „rangul“ de model şi preferăm să spunem că sunt îngeraşi. Merită cu siguranţă, fiindcă ele sunt un alt capitol prin care brand-ul reuşeşte să se deosebească de toate celelalte. Deşi slabe, nu se merge pe ideea „cu cât mai slabe, cu atât mai bine“. Ele au corpuri foaaarte bine lucrate la sală şi, mai mult decât atât, sunt considerate cele mai cu forme modele. Îngerii Victoria`s Secret nu ştiu ce înseamnă acea expresie seacă şi sobră a feţei, ce este adoptată adesea de modele în prezentările de modă. Ele sunt vesele, zâmbitoare şi pline de entuziasm. Deşi le unesc atâtea lucruri, inclusiv standardele pe care brand-ul le are pentru felul în care arată fetele, ele se diferenţiază una de alta şi ştiu să se facă memorabile.

Iar, în final, am un ultim avantaj. Nu ştiu cum sunteţi voi, fetelor, dar eu atunci când mă uit la aceste show-uri sau arunc un ochi peste pozele fetelor de la Victoria’s Secret, mă ambiţionez cu adevărat să mă ţin de sală şi de mâncatul sănătos!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *