Cineva special…


Cineva special...

de Andreea Clonaru – colaborator
foto: Cristian Puchiu – colaborator foto

Când spun asta mă refer la o anumită persoană, care în viaţa mea, se încadrează la categoria „cineva special“. Prefer să păstrez identitatea persoanei respective în umbră.

Acest „cineva special“ din viaţa mea, m-a cunoscut de curând. Este primul care, la întrebarea mea, „Ce impresie ţi-am făcut la prima vedere?“, a răspuns sincer: eşti tipa care ascultă metal, dar prietenoasă; rebela încăpăţânată, dar funny.

Mulţi ar spune că astea sunt doar vorbe goale, ce ascund dorinţa de a „da pe spate“ pe oricine. Eu spun un singur lucru: Wow! Este  cineva care se simte bine în prezenţa mea! Pentru mine este un lucru măreţ, ce îmi dă încredere şi putere.

Faptul că cineva se simte bine în compania mea şi ia în serios tot ce spun, reprezintă cel mai valoros trofeu pentru mine.

Nu mă cunoaşte foarte bine, nu-l cunosc foarte bine, dar ştie să mă încurajeze. Totul a început cu o conversaţie pe mess, care a evoluat de la stadiul de „Bună, ce faci?“ la stadiul de „Eşti o persoană specială!“.

Mi-a spus care este temerea lui în momentul în care e implicat într-o relaţie. Au urmat  câteva secunde în care nu am atins tastatura… nu puteam; ochii mei erau aţintiţi asupra monitorului.

Într-un moment neaşteptat, mâinile mele au luat-o razna pe tastatură, aşternându-se pe ecran cuvinte simple, dar încărcate de sens.

Apare: **** is typing… Nerăbdarea îşi face apariţia, iar curiozitatea se face simţită, printr-un zâmbet gingaş.

Cuvintele se înşiră elegant şi citesc: „Nimic din ce spui nu e ceea ce pare… Tu dai fiecărei propoziţii două sensuri ascunse; uneori total opuse, dar în acelaşi timp adevărate… Tu ai ceva special în interiorul tău…“. E uimitor cum nişte simple cuvinte te pot face să simţi că ai lumea la picioare, că ţii soarele în palmă.

Eram atotputernică, nu mai aveam nevoie de nimic. Acele vorbe, cu sens ascuns, mi-au dat curajul de a înainta pe drumul ales. În acel moment mă simţeam ca o regină.

Nu vă pot reda prin cuvinte cum a fost, însă vă pot oferi un sfat: nu uitaţi niciodată că o persoană este specială numai dacă te face să te simţi de neînvins! Eu am avut ocazia să cunosc o astfel de persoană; într-adevăr cineva special…

Recommended Articles

3 Comments

  1. " E uimitor cum nişte simple cuvinte te pot face să simţi că ai lumea la picioare, că ţii soarele în palmă."
    asta e un caz fericit… sa vezi cum e cand aceleasi cuvinte te fac sa te simti ca si cum ai fi la picioarele lumii (gen te calca in picioare) 🙂 Ehhh… nu doresc asta nimanui.

    P.S. That person is fuc**n' lucky :))

  2. Să vezi cum ai fi avut lumea la picioare şi soarele in palme dacă totul s-ar fi petrecut face to face! Îmi pare rău, dar nu cred că prinţul pe cal alb (sau pe un chopper nesimţit) îşi face apariţia pe mess. Ştii cum e: "Live it or lie it!".
    În altă ordine de idei, ăsta e un articol sau o pagină de jurnal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *