Recommended Articles

10 Comments

 1. Foarte bine zis! Atunci cand ti se spune in mod sistematic ca esti intr-un fel, ajungi sa crezi ca esti asa, iar cand un popor crede ca nu mai este nimic de facut cu el, atunci este pierdut.

 2. Îîîîîîînnnn sfârşiiiitt!! Doamne-ajută! :))

 3. serios? e al doilea articol cu robotzi 😐
  intai faceti review pentru robotzi apoi il criticati :))) e usor penibil… fiti si voi pe aceeasi pagina for once.

  1. Libertate de exprimare prietene!

   Autori diferiti, pareri diferite.
   E penibil sa judeci o publicatie dupa articolul unui autor. Un comentariu mai constructiv, legat de articol, se poate?

   1. Atunci cum judeci publicatia?

 4. Nici nu ai idee ce dreptate ai 😐
  Toti ciudatii sa nu le zic altfel au inceput sa foloseasca doar replici din ‘ROBOTZI’ care iti vine sa ii ucizi cu caietul :))
  Fac o treaba buna studentii din Poli, dar totusi…dependenta. 😀

 5. Sunteti, si da, ma refer la toti, ca nu pot spune individual, niste oameni de extreme. Cand era fenomenul “nu stiu”, criticati atitudinea, acum criticati “robotzi”. Deja se sterg, dispar, nu mai au haz, dar totusi, va faceti datoria de “cainele de paza al democratiei”. Bun, lumea se uita, oamenii aia fac un ban cu traficul, si cam atat.

  Critica asta gratuita ce e? Chiar nu e evident ca lumea ar nevoie de umor? Macar aia incearca asa ceva, altii… dar nu mai am spatiu in caseta de comentariu.

 6. E fabulos ca unii pur si simplu nu inteleg. Avem chestii mai bune de facut decat sa ne vorbim intre noi ca unul sa scrie ceva la o extrema si altul altceva pentru ca da bine. Autori diferiti, pareri diferite. (punct)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *