Lulea & Drulea – Programul unei dimineti de vacanta


Teen Press: Drulea si Lulea

de Alexandru Drulea(redactor) şi Andreea Lulea(seminarist)
caricatura: Mahmood Muheb

Drulea:

09:00 – Sună ceasul, pus strategic în celălalt colţ al camerei, astfel încât să trebuiască să mă dau jos din pat ca să îl opresc, şi astfel să mă trezesc cu siguranţă.

09:30 – A doua încercare de trezire, pentru că, evident, prima oară am oprit ceasul şi m-am culcat la loc.

09:45 – Sunt hotărât de data asta să mă ridic din pat. Mă ridic, mai stau 5 minute pe marginea patului şi o iau încetişor spre bucătărie să-mi pregătesc o cafea.

10:05 – Am adormit, evident, în timp ce se încălzea apa, şi m-am trezit când a dat în clocot. Îmi fac cafeaua, mă duc direct la calculator şi mai aţipesc un pic până porneşte.

10:30 – Încă aştept să pornească, şi îmi dau seama că am uitat să apăs pe buton. Îmi beau cafeaua, pentru că s-a răcit, şi încep să mă întreb de ce am încălzit apa, având în vedere că nu îmi place cafeaua fierbinte – ăsta e un semn că încep să mă trezesc.

12:00 – Am vorbit cu domnişoara Lulea, şi cică ne vedem peste două ore în Cişmigiu. Adică vreo trei ore, la cât de punctuală e ea; deci am timp berechet să joc o repriză de „Mamă, am de lucrat ceva la calculator!“, şi să fac un Starcraft cu băieţii.

Lulea:

08:59 – Mă trezesc cu un minut înainte să sune ceasul, ca de obicei, şi îmi opresc repede alarma ca să nu-mi zbârnâie în cap. Stau un pic şi mă întreb cum se face că mereu mă trezesc la timp, dar când mă văd cu cineva (în special cu Drulea) întârzii negreşit.

09:05 – Mă uit bine în oglindă, părul îmi arată bine, nu am cearcăne – sunt chiar frumoasă astăzi! (la fel ca în orice altă zi, de altfel).

09:15 – Îmi fac un ceai negru, cu un pic de zahăr brun; doar sunt o fată care se respectă, nu?

09:30 – Mă pieptăn frumos şi mă aranjez în timp ce ascult „What a wonderful world“. Chiar aşa, ce lume frumoasă! (dar nu mai frumoasă ca mine).

10:00 – Mă duc frumos la TV şi încep să butonez, poate găsesc ceva frumos la care să mă uit.

10:05 – M-am deprimat. Am aflat că vine norul de cenuşă radioactivă sau cum o fi ea… îţi dai seama ce o să-mi facă la ten? N-ar trebui să mai ies din casă o vreme. Dar, iar o să mă cheme monsieur Drulea pe-afară, şi, pe urmă, dacă nu ies cu el, poate iese cu vreo pipiţă de-a lui. Oricum, e bine dacă mă văd cu el, că, la ce nas mare are, o să tragă în piept toată cenuşa pe o rază de 1 kilometru.

12:00 – Am mâncat ceva şi am vorbit cu „mândrul“ meu. Se pare că o să mergem în Cişmigiu… o să mai întârzii un pic, ca să cureţe şi el zona de cenuşă înainte să ajung.

Acest articol a aparut in revista Teen Press, nr. 36, Aprilie 2010
Tema: Cum sa fii roman?

Recommended Articles

5 Comments

  1. :)))))) foarte dragut :)))

  2. f tare :)… =d>

  3. parca ar fi casatoriti de o viata, lol:)))

  4. " Oricum, e bine dacă mă văd cu el, că, la ce nas mare are, o să tragă în piept toată cenuşa pe o rază de 1 kilometru."

    foarte tare faza=))

  5. f tare:))=))…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *