Cum sa ajungi intr-un reality show

Cum sa

Cum sa ajungi intr-un reality show

de Maria Bucur – editor-șef

Cum televiziunea este acaparată de tot felul de reality-show-uri care mai de care mai dubioase şi mai fără sens, probabil te-ai gândit, cel puţin o dată, cum ar fi să participi şi tu la aşa ceva pentru a câştiga premiul cel mare.

În primul rând, gândeşte-te bine ce riscuri îţi asumi. A apărea la televizor înseamnă a fi expus unei întregi naţiuni. Eşti pregătit să înfrunţi atât laude, cât şi critici? Să facă lumea mişto de tine dacă te faci de râs? Dacă răspunsul tău este da, poţi continua să citeşti acest articol.

Gândeşte-te la „realitatea“ la care vei lua parte. Aceste tipuri de emisiuni au loc într-o casă, cameră, pădure, insulă etc., locuri special amenajate pentru a se putea filma 24/24 şi unde momentele de intimitate sunt foarte puţine. Dacă nu crezi că manichiura ta va rezista unei perioade nedeterminate de timp petrecută în sălbăticie, atunci e cazul să-ţi cauţi ori un alt reality-show, mai domestic, ori o altă cale să devii faimos. De asemenea, aşteaptă-te la un scenariu. Nu vei putea fi „foarte real“, dacă producătorul nu vrea asta.

Interesează-te când şi unde au loc audiţiile pentru emisiune şi pregăteşte-te intens. Fă din audiţie o prezentare interesantă a ta, scoţând în evidenţă calităţile pe care le consideri potrivite pentru tipul de reality-show.
Dacă dai audiţie pentru Big Brother, nu te sfii să le arăţi producătorilor că te încadrezi în tipurile de persoane pe care le caută: tipul pacifist/instigator/dubios etc.

Dacă e să ajungi vedetă, nu uita de unde ai făcut rost de tips-uri. 🙂

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *