Street Heroes – Eroii străzii, ediţia 2013

Eroii străzii, ediţia 2013

Eroii străzii, ediţia 2013

de Ioana Miclea – colaborator
foto: Cristiana Chivu – colaborator foto

Street Heroes întâmpină ultima lună de iarnă cu o nouă ediţie: Cool as Ice.

Festivalul românesc a adunat tinerii din ţară şi afară pasionaţi de sport extrem, artă urbană şi muzică sub acoperişul centrului cultural şi de evenimente „Turbohalle“, pe data de 9 februarie. Anunţat doar cu câteva săptămâni înainte, evenimentul a creat vâlvă, a stârnit interes şi a strâns nu mai puţin de 4 000 de participanţi, doar pe Facebook.

Eroii străzii, ediţia 2013

Ediţia a găzduit concursuri de skateboarding, BMX, role şi battle-uri de breakdance, gaming room, 8 concerte, toate programate pentru 24 de ore de distracţie.

Dacă pentru cei care au venit doar să se distreze, evenimentul a început după-amiaza, participanţii la concursuri s-au prezentat la ora 8 pentru a se antrena pe rampele special amenajate până la începerea descalificărilor de la ora 10.

Anul acesta, la skateboarding au participat 112 concurenţi, 67 la role, 62 la BMX şi la breakdance 46 de trupe. Participanţii au avut de îndurat reguli riguroase, deoarece pe podium au urcat doar cei care au îndeplinit cerinţele juriului.

Eroii străzii, ediţia 2013

Cei care au făcut mulţimea să sară şi să strige au fost DRUMSOUND & BASSLINE SMITH, True Tiger, CTC, Gojira & Planet H, Norzeatic, Chimie & Shadowbox, Aforic şi Flow rege & Dj Albu. În restul timpului, atmosfera a fost întreţinută de High Jet, Bass Turbat, Vlad Dobrescu, Hardplay, Sour şi Alex Dark.

Cel mai tensionat moment al evenimentului a fost, desigur, premierea care a început la o oră după miezul nopţii. Aaaand the winners are: la skateboarding: Andreaş Ringer (locul I), George Bărbulescu (locul II), Mihai Adolf Gherghelah (locul III), Gabriel Dorisa (locul IV) şi Mihnea Groseanu (premiu special).

Eroii străzii, ediţia 2013

La BMX: Florin Cojocariu (locul I), Tibi Bajka (locul II), David Gold (locul III) şi Johnny Marian (locul IV).

La role (Pro): Alexandru Gheorfi (locul I), Mihai Paul Zagrean (locul II) şi Valentin Moise (locul III), iar la role (amatori), câștigătorii au fost: Daniel Ghiţă (locul I), Andrei Mihai Pop (locul II) şi Gabriel Cezar (locul III), iar la B-boying primul loc a fost câştigat de trupa FREAKQUANCY, urmată pe locul doi de MDK.

Eroii străzii, ediţia 2013

Premierea a fost urmată de afterparty-ul care a ţinut până a doua zi dimineaţă. Sponsorii principali ai ediţiei au fost Burn, Aqua Carpatica, Sony, Vans, Carhartt, Supra, Fallen şi DVS.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *