Prin oras: Terasa „La Trenulete“

Prin oras: Terasa „La Trenulete“


Prin oras: Terasa „La Trenulete“

de Alexandru Tudosoiu – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Auzi sunet de roţi pe şine, locomotive îndreptându-se agale spre tine, îţi imaginezi fumul albicios legănându-se în bătaia vâtului. Te uiţi în depărtare şi vezi venind un tren de epocă… cu un suc în remorcă. Nu, nu este nici pe departe un vis. Luna aceasta, am avut ocazia de a trece pe la terasa „La Trenuleţe“. Ce este aşa special la această terasă? În caz că nu aţi ghicit încă, sunteţi servit de… trenuleţe!


Prin oras: Terasa „La Trenulete“

Pe scurt, pentru a vă face o idee, scenariul este următorul: vă aşezaţi la o masă, taxaţi un bileţel cu comanda pe care o doriţi, apăsaţi un buton, un trenuleţ vine imediat să vă ia comanda, şi în scurt timp, un alt tren vă va servi.
Pe lung: terasa „La Trenuleţe“ este un loc special, deschisă din vara aceasta. Se remarcă prin sistemul unicat în lume: nu numai că trenuleţele sunt tema principală, ci şi faptul că doar aici clientul interacţionează în mod direct cu trenul, acesta luându-i comanda, şi ulterior, servindu-vă, fără a fi nevoie de vreun chelner.
Atmosfera este una liniştită, cu câteva mese în aer liber, fiecare având un nume, şi reprezentând o staţie (Breaza, Sinaia, Braşov etc.). Un trenuleţ îşi face apariţia la fiecare 2-3 minute, chiar şi numai în trecere, lucru ce întoarce negreşit privirile clienţilor de fiecare dată. Terasa este într-o continuă dezvoltare, astfel că la fiecare vizită te poţi aştepta să găseşti ceva nou.


Prin oras: Terasa „La Trenulete“

Pentru a încheia scurta descriere, putem să vă spunem că ideea este de un adevărat succes, fiind una dintre cele mai recomandate terase, în ciuda deschiderii relativ recente.
Ca date orientative avem: 8 mese, clientelă de toate vârstele, atmosferă relaxantă. Zona Piaţa Muncii: Strada Maior Coravu nr. 6. Program zilnic între 10-22. Site: www.latrenulete.ro. Preţuri bune.
Este un loc pe care trebuie să-l vedeţi pentru a-l înţelege şi a-l plăcea!


Prin oras: Terasa „La Trenulete“

Recommended Articles

2 Comments

  1. Frumos scris, frumoase sunt si pozele!
    Totul ar fi si mai frumos daca domnul patron Mihai Craciun mi-ar restitui datoria de 1248 lei, datorie pe care o are fata de mine de 2 ani de zile.
    Cu siguranta acesti bani nu o sa-i mai vad asa cum m-a informat consoarta domnului inovator, doamna Gabriela Craciun. Aviz celor ce fac sau doresc sa faca afaceri cu acest domn si aceasta doamna, sa nu patiti ca mine si ca multi altii. Am chitanta si factura proforma pentru a demonstra cele spuse in scris aici.

  2. S-a redeschis in Bd Unirii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *