OCS în Poiana Urbana

OCS în Poiana Urbana

 OCS în Poiana Urbana

de Irina Constantin – redactor
foto: Vladimir Pogonariu – seminarist foto

Pe 11 iulie s-a dat startul celei de-a doua ediții a proiectului Poiana Urbană. De data aceasta, locul s-a mutat în Piața Universității, la Statui. Și cum se putea crea mai bine spiritul de vacanță, dacă nu cu un concert? Omul cu Șobolani a făcut onorurile, păstrând tradiția de anul trecut, spre fericirea tuturor.

 OCS în Poiana Urbana

Deși la început, în jurul orei 21:30, publicul a fost „Dezorientat“, atmosfera s-a destins, cei prezenți au prins curaj și au venit mai aproape de scenă. OCS au cântat și două piese destul de noi, „Ridică-te și mergi în mâini“ și „Caută“, pe care publicul le-a primit cu entuziasm, fiind deja familiar cu versurile.

Nici piesele vechi nu au fost lăsate deoparte, așa că am cântat cu toții „Ia-te de pe jos“, „Antimiorița“ și „Soarele vorbește prostii“ – o piesă foarte dragă formației, după afirmația lui Dan Amariei. Apoi am luat-o cu toții „Razna“, ne-am întrebat „Cine e de vină“, iar „Oda“ s-a auzit de la Universitate până în Piața Romană.

 OCS în Poiana Urbana

 OCS în Poiana Urbana

Membrii formației nu au fost lăsați să plece atât de repede, căci publicul gălăgios a cerut un bis. Seara s-a încheiat în forță cu bine-cunoscutele piese „Două beri goale“ (unii primind chiar una plină, la schimb) și „Ajutor“, urmând că evenimentul să continue până pe 29 septembrie, cu alte concerte, printre care YellLow și Blazzaj, piese de teatru, filme, numere de magie și alte spectacole.

Acestea fiind spuse, Poiana Urbană a început promițător, cu energie, relaxare pentru cei ce au terminat agitația cu liceul sau BAC-ul și multă voie bună, direct în centrul orașului.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *