Netsky @ Arena dnbde Ioana Nicolae – colaborator
sursa foto: www.arenadnb.ro

Începutul sezonului de toamnă a adus odată cu el şi prima petrecere în stil Arena dnb, vineri, 16 septembrie de la ora 22:30, care l-a avut ca invitat pe Netsky. La 23 de ani, acesta deţine „Best Upcoming Producer“ în 2008, anul de lansare şi „Best Newcomer Producer“ la premiile Drum & Bass Arena.

Evenimentul era unul mult aşteptat după show-ul din iunie de la Arena Dnb Summer Fest. În deschiderea tânărului talentat au mixat Dudawles – până puţin după miezul nopţii, iar apoi atmosfera a fost încinsă de Dj Snow & MC Agent, iar în jurul orei două, tânărul de origine belgiană a apărut pe scenă. Cei aproximativ 2000 de oameni prezenţi parcă au renăscut la auzul unor melodii cunoscute precum „Everyday“, „Memory Lane“, „Tommorow is another day“ sau „Iron Heart“, deşi probabil Netsky nu a reuşit să se ridice la aşteptările tuturor, având şi anumite greşeli tehnice pe alocuri. Probabil aşteptările au fost mult prea mari după ultimul eveniment al verii, încât unii au plecat de la Arene cu un gust amar.

Părerea mea, Arena dnb a început bine sezonul, încântând prin atmosfera vie şi încinsă, prezentă la fiecare party. După această intrare destul de în forţă în sezon, se preconizează destule evenimente importante şi mult aşteptate de ascultătorii genului până la sfârşitul anului.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *