Mishu – connecting people!de Maria Bucur – redactor
foto: Cătălina Cosma – colaborator foto

„Conexiuni“ – ăsta a fost cuvântul de ordine marţi, în C.N. „Mihai Viteazul“. Ca-n fiecare an, de ziua liceului (8 noiembrie, de Sf. Mihail şi Gavril) s-a organizat „Şcoala pe Dos“. Dovlecarii, cu mic cu mare, au organizat diverse activităţi pe tema propusă anul acesta, în cinstea împlinirii a 146 de ani de la înfiinţarea liceului.

Spiritul liceului a plutit în aer întreaga zi. Dis-de-dimineaţă, liceul mişuna de lume. Fiecare pregătea ultimele detalii la activitatea clasei sale. Fiecare clasă s-a străduit să convingă lumea să ia parte la acţiunea lor (mâncarea a fost un factor principal în această promovare :)).


Dovleceii au avut, astfel, parte de: speed-dating, treasure hunts, concursuri, muzică, dans şi muuultă mâncare. Clasa a X-a F a organizat, în curtea liceului, diverse dansuri. Astfel, ne-am încălzit pe „Macarena“, limbo dance, „We will rock you“ şi chiar şi-o horă. Dansul şi muzica s-au dovedit a fi cele mai importante metode de socializare. În Sala de Festivităţi, clasa a XII-a D au organizat karaoke, activitate ce a avut succes în rândul dovlecarilor. Treasure hunt-urile organizate i-au pus pe participanţi să facă conexiuni, să alerge prin liceu după indicii şi pentru a îndeplini diversele probe. Clasa a XII-a E ne-a gătit, iar cei de la a XI-a F ne-au cuplat, la speed-dating.

La 12:30, toţi elevii s-au adunat în Sala de Festivităţi. Corul liceului, dirijat de doamna profesoară Ramona Ungureanu, a interpretat „I’m yours“, „Don’t stop me now“, „We are golden“ şi în încheiere au cântat (împreună cu sala) „La mulţi ani, Mishu!“. Au mai urcat pe scenă băieţii din trupa de street-dance a liceului, „Mişu Street“, şi trupa Strike, care-au cântat câteva cover-uri rock celebre („It’s my life“, „Highway to hell“ ş.a.).
Departamentul de Activităţi (D.A.) „La Mishu“ a organizat şi-o competiţie pentru Cea Mai Tare Activitate, titlu câştigat de clasa a XII-a D. În încheiere, D.A. a prezentat un filmuleţ cu toate activităţile, ca o recapitulare.


Să ne trăieşti, Mişule!

FB – Album

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *