Prin oras – Ramayana Cafe

prin oras - ramayana cafe

prin oras - ramayana cafe

de Laura Ştefan – colaborator
foto: Ion Mateș – fotoreporter

De această dată am hotărât să ne relaxăm în stil oriental alături de Ramayana Café şi de prietenii noştri de acolo.

Deschisă non-stop încă din data de 1 octombrie 2008, Ramayana Café le-a oferit celor care i-au călcat pragul momente perfecte de recreere – de la cine romantice, putând avea parte de toată intimitatea dorită, până la unele dintre cele mai reuşite party-uri sau majorate.

Ramayana Café reprezină acel loc unde te duci cu mare drag indiferent de ora din zi ori din noapte. Aici ai parte de o trataţie regească, mai ca un maharajah în propriul său palat din inima Indiei. Iar dacă eşti împătimitul jocurilor de societate ori genul de persoană ce doreşte să se relaxeze alături de o carte bună, atunci biblioteca şi cutia cu jucării de la Ramayana Café aşteaptă cu nerăbdare doritori.

Prin oras - Ramayana Cafe


Inspirată din povestea celor 1001 de nopţi, numele acestei cafenele aduce aminte de aventurile prinţului Rama şi de luptele dintre bine şi rău. Acestea îi dau cafenelei Ramayana sau cum au numit-o mulţi dintre vizitatorii acesteia – „Oaza de relax“, acel ceva special, o stare de bine extrem de persistentă.

Ramayana Café este locul unde evadezi din aglomeraţia de pe străzile Bucureştiului într-un paradis oriental cu peste 60 de tipuri de ceaiuri aduse unele chiar din Egipt, China ori India.

Încă de la intrare poţi observa atent selecţionatele obiecte de mobilier aduse şi ele din ţări precum India ori China. Dar, desigur, pe lângă tabureţii atât de confortabili şi canapelele din catifea, ochii îţi fug de la ţesăturile indiene şi de la narghilele aşezate cu grijă în apropierea meselor, chiar până la acea vitrină din capătul scărilor ce te aşteaptă cu tot soiul de dulciuri şi care te mai îndeamnă să salivezi câteva minute bune.

Prin oras - Ramayana Cafe


Iar în legătură cu muzica nu trebuie să vă faceţi griji, deoarece la Ramayana Café în fiecare săptămână este abordat un nou stil muzical, chiar combinându-le. În fiecare vineri avem parte de un show oferit de DJ-ul de la Ramayana Café, cel care se ocupă cu Ramayana Music Playground, ajungând până în prezent la în jur de 150 de ediţii.

Cam asta este cafeneaua Ramayana şi să nu uităm că te aşteaptă în fiecare zi pe tine şi pe prietenii tăi pe strada Baldovin Pârcălabul nr.11, din sector 1, dar şi pe site-ul lor oficial www.ramayana.ro .

O zi cât se poate de frumoasă alături de Ramayana Café!

Oare care este următoarea ţintă?

Prin oras - Ramayana Cafe

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *