Sylvia

sylvia

de Cristina Dinescu – redactor
foto: metropotam.ro

Atunci când e dragoste, dragoste e! Fie că e pentru soţie, câine sau pentru amândoi, tot ridică probleme. „Sylvia“ este o comedie, scrisă iniţial de Albert Ramsdell Gurney, regizată de Alexandru Jitea, care vorbeşte despre o iubire ce-l face pe stăpân sclavul câinelui, iar nevasta este dată la o parte cu mai mult sau mai puţin tact.

Sylvia (Andreea Măcelaru Şofron) este o biată căţeluşă pe care Greg (Lucian Ghimişi) o găseşte rătăcind pe străzi. Când se prezintă în faţa nevestei, Kate ( Luminiţa Erga), cu minunata creatură, aceasta nici nu vrea să audă de ea. Încet-încet, Greg o convinge pe Kate că Sylvia va fi chiar un noroc pentru ei. Dar, din contră, Sylvia face în casă, doarme pe canapea şi ascultă doar de Greg.

sylvia


Stăpânul ajunge să fie îndrăgostit, la propriu, de Sylvia şi începe să o ignore complet pe Kate. Sylvia îşi găseşte „perechea“, un câine masiv pe nume Butch şi al cărui stăpân pare să arate un comportament ciudat, cu diferite apropos-uri faţă de Greg. Căsnicia lui Greg şi a lui Kate se destramă, astfel că amândoi ajung la psiholog, pentru terapie de cuplu. Dar cum să-ţi rezolvi probleme la psiholog, când psihologul la rândul lui merge la psihiatru?

Această comedie arată o poveste de dragoste atipică, dar care se sfârşeşte cu eternul „happy ending“, unde câinele îşi reia rolul unui simplu câine, iar Sylvia rămâne doar în amintirea celor doi soţi.

Leave a Comment