Cum a fost la Balul Bobocilor Școala Centrală 2017

Ce am făcut marți? Am mers la unul dintre cele mai tari baluri ale bobocilor: Balul Bobocilor din Școala Centrală 2017. Deși cunoscută ca o școală de fete, băieții au fost prezenți într-un număr impresionant și au făcut show.

De ce ne-am adunat în club B.O.A.? Pentru a găsi cei mai talentați, inteligenți și frumoși boboci ai liceului, care au participat la proba Miss și Mister Boboc. Fetele, purtând rochii elegante și tocuri înalte, împreună cu băieții îmbrăcați la 4 ace, arătau ca scoși din vitrină. Ei pășeau emoționați unul câte unul pe scenă, gata să-și prezinte momentele artistice. De asemenea, show-ul a fost întreținut și de alți copii talentați ai Școlii Centrale, care au prezentat diverse numere: muzică, dans, grafitti, toate pe aceeași scenă. Concurenții au stat ca pe ace până la desemnarea câștigătorilor. Însă, până la momentul mult așteptat, ne-am distrat pe muzica mixată de Dj-ii de la Virgin Radio. Atmosfera a fost una incendiară. Tot clubul sărea cântând versurile melodiilor preferate. Punctul culminant a fost momentul anuntării Miss și Mister Boboc 2017. Nu doar participanții, cât și restul oamenilor prezenți erau emoționați, fiecare sustinându-și preferatul. Momentul desemnării s-a lăsat cu lacrimi de fericire pentru cei mai mulți dintre ei.

  Cu mult interes, am luat interviuri câtorva dintre participanți:

Irina Stoica, câștigătoarea Miss Boboc 2017 este o fire foarte încrezătoare în forțele proprii: <Luptlă pentru visul tău>, asta îmi spuneam mereu. Era totul sau nimic. Mă gândeam că sunt pe cont propriu, dar am devenit o familie. Am purtat pentru prima dată o rochie lungă elegantă; m-am simțit foarte specială și că ies în evidență. M-am gândit din primul moment că voi câstiga pentru că am avut încredere în mine; de mică mi-a plăcut să ies în evidență prin lucruri de genul acesta. Îi sfătuiesc pe viitorii boboci să lupte pentru ce-și doresc și să nu asculte vorbele rele.

Baltac Gabriel, cunoscut ca și ,,Ludy’’, câștigător Mister Boboc 2017 :  Într-un cuvânt m-aș descrie un om foarte pozitiv. Cea mai mare susținere am primit-o de la fratele meu. Pentru concurs, mi-am promis că voi da tot ce pot din mine, dar cel mai mult m-am pregătit emoțional; Dacă am făcu sacrificii? Da. Am ajuns cu 5 minute înainte să intru pe scenă pentru că am ajutat un alt participant în realizarea momentului său artistic. Când am auzit că am câștigat am rămas șocat. Eram bucuros că tot efortul meu s-a transformat în ceva foarte frumos.

 Tudor Cintaretu, locul doi la Mister Boboc 2017 : Sunt pasionat de baschet, însă am zis să încerc ceva nou. Acest sport m-a educat; pot spune ca mă descrie seriozitatea. De când am câștigat, nu s-a schimbat absolut nimic în viața mea sau în relația cu prietenii și colegii. 

 Antonia Cerveanu, participantă la concurs : Experiența a fost extraordinară. Nu mă așteptam să mă simt atât de bine pe scenă; aș repeta cu siguranță această seara.

Ce ne-a plăcut la bal? Atmosfera. Centraliștii, care sunt niște oameni extraordinari, călduroși și primitori. Muzica. Cei de la Virgin Radio, care au fost apreciați de toată lumea. Killa Fonic, artistul care ne place tuturor, corect?!

Concluzia:  Balul a fost incendiar! Ne revedem și anul viitor!

Mister 2

Miss & Mister 3

Miss 2 si Mister 1

Text: Ana Dumitru

Foto: Gabi Hangiu

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *