Bucharest Fashion Week

Fashion Week_Cristian Toader_Corespondent Foto (45 of 62)

de Ana Maria Abaluta – reporter
foto: Toader Cristian – corespondent

Vineri seară, la ora 20:00, intram pe porţile Ambasad’or Club Otopeni, acolo unde urma să aibă loc prima dintre cele trei zile de Bucharest Fashion Week.

Încă de la intrare, pe partea stângă, am dat de standul celor de la Veet&Scholl, ce ne-au spus câte ceva despre produsele lor dedicate femeilor. Cum frumuseţea vine din detalii, iar cei de la Veet și Scholl ştiu asta, au lansat două produse noi, foarte utile pentru fete. Vorbim de Pila Electrică cu cristale de diamant, specială pentru îndepărtarea pielii îngroșate a tălpilor în doar câteva minute. Cealaltă nebunie de la ei este Veet Easy Wax, un depilator electric cu ceara de unică folosință.

După care, ne-am aşezat la locurile noastre, undeva în rândul al doilea, ceea ce a însemnat că am putut vedea foarte bine ce se întâmplă pe podium. Fix în faţa podiumului, un grup de fotografi şi cameramani erau pe poziţii, gata să fotografieze şi să filmeze fiecare model. Iar atunci, nu am putut să nu mă gândesc: oare ce femeie nu şi-ar dori să fie atâtea camere pe ea?

Show-ul a fost deschis de designerii Băneasa Shopping City, care au propus nişte ţinute de zi lejere, dar în acelaşi timp foaaarte, foaaarte stylish.

Fashion Week_Cristian Toader_Corespondent Foto (27 of 62)

A doua prezentare i-a aparţinut lui Eugen Olteanu. Acesta a dorit să ofere o nouă viziune pentru femei în privinţa unui outfit de excepţie prin colecţia sa de costume de baie. Pot spune că am văzut costume de baie ce m-au inspirat şi m-au făcut să mă visez pe plajă, însă, din păcate, materialele din care erau făcute au fost dezamăgitoare.

Ni s-a confirmat faptul că încălţările cu talpă groasă şi în culori foarte glamour, precum auriul şi argintiul sunt în mare vogă sezonul acesta. De asemenea, culorile pale sunt în trend, alături de nelipsitele negru şi alb. Ni se recomandă şi galbenul pentru această vară, iar genţile cât mai colorate sunt şi ele bine-venite. Nu uitaţi că o ţinută predominant neagră o puteţi accesoriza foarte bine cu bijuterii aurii şi maaari.

În jurul orei 21:00, Anda Adam, alături de cei doi dansatori ai săi, au animat atmosfera, cântându-ne inclusiv cea mai nouă melodie a ei, lansată cu doar câteva zile în urmă.

Fashion Week_Cristian Toader_Corespondent Foto (54 of 62)

Cât despre modele, părerea mea este împărţită în două. E adevărat că am văzut şi unele dintre cele mai frumoase şi slabe fete, dar de asemenea, am rămas surprinsă să văd că în România măsurile standard ale unui model nu sunt respectate. Dar, e ok, am fost încurajată că mă pot face model, chiar dacă nu sunt cât o aşchie! 🙂

Atmosfera a fost în permanenţă întreţinută de muzică şi nu orice fel de muzică, ci una chiar foarte bună!

Leave a Comment