Eros Ramazzotti la Arcul de Triumf


Eros Ramazzotti la Arcul de Triumf

de Florentina Băcioiu – colaborator
foto: Florentina Băcioiu – colaborator

Eross Ramazzotti a cântat sâmbătă seara pentru câteva mii de spectatori, pe stadionul Naţional de Rugby de la Arcul de Triumf. Concertul susţinut la Bucureşti face parte din turneul de promovare „Ali e Radici – World Tour 2009-2010“, „Ali e Radici“ fiind cel mai nou album al cântăreţului.

Deschiderea concertului a aparţinut trupei Proconsul, ale cărei balade au creat o atmosferă romantică şi au încălzit publicul în aşteptarea lui Eros Ramazzotti. A urmat Grimus, formaţie originară din Cluj-Napoca; aceasta din urmă fiind responsabilă cu energizarea mulţimii pe ritmuri de alternative rock.

Eros Ramazzotti s-a lăsat aşteptat mai bine de o oră după ieşirea de pe scenă a celor de la Grimus; acesta şi-a făcut apariţia în jurul orei 21:15. Artistul a avut o atitudine prietenoasă faţă de public, a vorbit şi a făcut glume cu fanii săi, a fost energic şi a avut prezenţă de spirit.

Pe parcursul a aproximativ două ore, cântăreţul italian a interpretat melodii celebre, dar şi piese noi, playlist-ul fiind acompaniat de un spectacol inedit de lumini. „Fuoco nel fuoco“, „Una storia importante“, „Un’ altra te“, „Parla con me“, „Quanto amore sei“, „Cose della vita“, „Se bastasse una canzone“ şi „Piu bella cosa“ sunt doar câteva dintre hiturile cântate la unison cu publicul – vizibil impresionat de atmosfera romantică pe care Eros a creat-o.

Finalul a fost pe măsură, iar după ora 23:00 s-a lăsat cu aplauze şi bisuri; publicul s-a îndreptat spre ieşire, de la care nu au lipsit, desigur, obişnuita aglomeraţie şi haosul.

Eros Ramazzotti a revenit în Bucureşti după 15 ani. În 1995 a mai concertat în cadrul festivalului Rockmania, pe Stadionul Naţional, alături de Rod Stewart şi Joe Cocker.

Recommended Articles

9 Comments

 1. imi place eros ramazzotti..dar din pacate nu am stiut de concert:(..super articol:D

 2. interesant ;).astept sa citesc si altceva decat stiri de la tine 🙂

 3. Am fost si eu la concert si cu tot riscul iti spun ca ai o recenzie incompleta.
  Ce inseamna final pe masura? Daca nu as fi mers si doar as fi citit articolul tau, nu m-ar fi impresionat Eros Ramazzotti 🙂

 4. Mersi Ade!:* Vor mai fi si alte articole, pana atunci te invit sa le citesti pe cele ale colegilor mei. Sigur o sa-ti placa;)

 5. Johnny, cu siguranta vei citi si altceva :P. Stai pe-aproape! 😉 Thanks for stopping by >:D<

 6. Gigi, asta e si ideea commenturilor, sa iti spui parerea, de care voi tine seama la urmatoarele recenzii ;). De asemenea, astep pareri si despre concert, daca spui ca ai fost si ti-a placut asa mult. Chiar m-ai facut curioasa, te astept cu un replay 🙂

 7. eu nu am stiut de acest concert :(…dar dupa ce am citit articolul..cred ca a fost grozav 😀

 8. flory b…se stie…meserie m/

 9. =)) Andrew, trebuia sa comentezi articolul, glumim pe un facebook, pe un mess ceva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *