De la concertul Travka – OKEAN

De la concertul Travka - OKEAN

De la concertul Travka - OKEAN

de Alina Panaite – colaborator
foto: Claudiu Popescu

Vineri seară, 21 decembrie, am ratat sfârşitul lumii alături de Travka la Grădina Verona din Bucureşti, unde și-au lansat albumul OKEAN.

Travka este o formaţie de rock-alternativ din Focşani. Este formată din 5 membri tineri şi energici: George Gâdei, Alex Turcan, Misha Galca, Sorin Erhan și Cristi Chirodea. A fost înfiinţată prin 2002 în oraşul de provenienţă. Cei 5 băieţi au concertat alături de trupe ca Celelalte Cuvinte, Trooper şi mulţi alţii, punctând şi la festivale româneşti (Stufstock, Club A etc.).

De la concertul Travka - OKEAN

În jur de 18:30 se presupunea că va începe, însă publicul a început să se adune abia după orele 19:30-20:00. A fost un concert în aer liber… şi da, ne-au îngheţat năsucurile la minus ceva grade. Însă, în ciuda frigului care se lăsase, ne-am încălzit cu un vin fiert sau ceai, după preferinţă, și sincer, nu am văzut cum arăta cel din urmă.

În grădină se făcea fasole la ceaun, pentru oameni pofticioşi, dar, ce-i drept, mirosea bine. Şi am mai făcut ceva, am tras cu arcul în aşteptarea OKEAN-ului.

De la concertul Travka - OKEAN

Travka a avut parte de un public destul de mare, ţinând cont de gradele în minus de afară. Şi ce mai pui că era şi-un public super energic, majoritatea tineri, studenţi.

Concertul a început în jur de 20:30 şi ne-am încălzit de început cu melodia „Soare răsare“, urmând mai apoi melodii ca: „Iubire“, „Urban violent“, „Vreau să simt Praga“, „Aici sunt eu“ şi multe altele. Am văzut o trupă foarte energică, cel puţin George Gâdei n-a stat locului o clipă.

De la concertul Travka - OKEAN

Ceva inedit, albumul Okean a fost scos în doar cinci exemplare, şi înmânate câte unul în cinci oraşe diferite. În seara concertului au ajuns toate albumele înapoi în mâinile membrilor trupei. Toată ideea se bazează pe deviza: caută, copiază conţinutul, dă mai departe. Original, nu?

De la concertul Travka - OKEAN

Cam aşa a fost vineri seară la Travka.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *