Concurs de role by AMB

Concurs role 30.07.2011 - Roxana Leocovici - fotoreporte


Concurs role 30.07.2011 - Roxana Leocovici - fotoreporte

de Vladimir Pogonariu – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Sâmbătă, 30 iulie, vânt, soare, Academia Militară. Ce poate fi mai frumos de atât? Un grup de rolleri şi un concurs de role ca în vremurile în care nu aveam skate park. Exact!

''Concurs de role''

Totul a început pe la ora 13:00 după ce s-au strâns toţi, au început înscrierile şi încălzirea, oamenii s-au familiarizat cu locul, gap-urile, grind-urile şi cam tot ce le place lor. În jurul orei 14:00 şi ceva s-a dat drumul la concurs. Două reprize a câte 20 de minute cu 10 minute pauză între ele, fiecare repriză având loc pe o parte a Academiei.

''Concurs de role''

Vreau să vă spun că au fost prezenţi de la amatori, până la profesionişti, de la puşti de 15 ani până la veterani de 23. Iniţial, grind-urile au fost la ele acasă. Grind mic, grind lung, grind pe un picior, toate formele. Asta până când cei mai mari au început să se dea. Avânt pe margine, grind pe balustrada de lânga scări şi air peste scări. Super spectacol, super atmosferă şi super muzică.

''Concurs de role''

După cele două reprize a urmat deplasarea până la următorul spot (cel mai distructiv, zic eu). Scările din parcul Carol. Ajunşi acolo, baieţii s-au gândit că ar fi fun să îşi arunce rolele într-un copac… pentru ca după să nu le mai poată da jos. Pietre, alte role, bidoane cu apă, au încercat să recupereze rolele, dar toate au dat rateu! Până la urmă cineva s-a urcat şi le-a dat jos. Şi a doua parte a concursului a început.

''Concurs de role''

De data aceasta, locul a fost ceva mai mic, aşa că băieţii s-au împărţit participând în două runde. Spre deosebire de primul spot, aici căzăturile au fost la ele acasă. Mă doare pe mine acum, când mă gândesc de câte ori au căzut ei acolo. Şi cum scările nu puteau să nu facă nicio victimă, unul dintre participanţi şi-a rupt/luxat două degete. Încă un lucru foarte interesant: în prima rundă nu s-au încercat decât grind-uri, dar în cea de-a doua rundă, cei mai mari au scos artileria grea. Avânt pe margine şi săritura peste scări: 180 de grade, 360 de grade, ce mai contează? Atâta timp cât te ţii pe picioare, e perfect.

''Concurs de role''

A urmat şi ultimul loc: o bară din Carol pe care nu s-au dat decât cei mai cei. Dar nici ei nu au reuşit să se ţină toţi pe picioare… funduri „bătătorite“, un cucui şi nişte vânătăi cât casa. Cam asta au îndurat cei ce s-au pus cu bara de lângă podul din parcul Carol.

''Concurs de role''

Iar cum fiecare concurs trebuie să aibă şi niste câştigători, a trebuit din nou să ne deplasăm. De data asta până în Skate Park-ul din Tineretului, locul în care s-au decernat premiile, după cum urmează:

''Concurs de role''

Locul 1 – Oancea Bogdan (Brăila)

Locul 2 – Tudorache Adrian (Brăila)

Locul 3 – Marcu Iulian (Bucureşti)

Cel mai tare truc – Tudorache Adrian (Brăila) – Top Soul pe bara din Carol

Premiul pentru Atitudine – Mihai Burduşel şi Marcu Iulian

''Concurs de role''

Dar, dacă e să o luam pe idea asta, toţi am avut de câştigat, fie că au fost ele vânătăi, cucuie, trickuri, experienţă sau cadre bune. Keep skating guys!

Recommended Articles

6 Comments

  1. alte poze nu mai sunt?

  2. Urmeaza mai pe seara mai muuulte 🙂 Si vezi ca o sa fie si pe FB :p

  3. ar trebui sa faceti unele modificari pentru ca nu s-a intamplat chiar asa …

  4. gen la primu spot s-au incercat spinuri si s-a dat chiar si un 540 super frumos de soaka si un 180 de mine =))

  5. si la spotul 2 dumi cu 540 cu cross (felicitari ) si 180 gap de pe canta inalta

  6. si cel mai tare truc nu a fost pe o bara ci pe o margine inalta din carol ( imediat aceea dupa scari )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *