Recommended Articles

3 Comments

 1. Misto poze:D

 2. Ana Maria Costache

  wow, toata familia Etnobotanice a murit? trebuie sa fi fost foarte iubita de a venit atata lume la inmormantarea lor:))… extrem de stupida ideea cu cosciugele, crucea, RIP-ul ala epic si mararul :)). pozele-s faine, ar fi mers si ceva text despre protest

 3. Chiar foarte exagerat tot protestul. Cosciugele sunt de prost gust si ce legatura au copiii adusi de parinti cu forta la protest? Nu cred ca-s neaparat aia viitori consumatori de etnobotanice.

  Da, sa fie ilegale, dar din motivul ca sunt cu adevarat nocive, nu doar ca nu-i convine mamei ca s-a trezit fiul ei ca fumeaza etnobotanice in loc de tigari. Ce sa mai, si tigarile sunt nocive, dar nu sunt ilegale. Oare de ce?

  Omul e atras de tot ceea ce nu cunoaste si e interzis. Olanda are o politica foarte buna despre anumite lucru, avand totul intr-un cadru organizat. Daca nu e interzis, lumea incearca probabil o data si dupa aceea se satura. Ceea ce atrage e ideea de interzis.

  Cred ca aceste etnobotanice sunt create pentru teribilisti. Sunt doar niste plante modificate in laborator, incrucisate in n moduri si sintetizate intr-un asemenea mod sa dea “senzatii tari” pentru un scurt timp.

  Note: Nu sunt consumator de etnobotanice. Mi se pare niste prostii nocive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *