Concert Alexandra Usurelu – la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Concert Alexandra Usurelu – la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Concert Alexandra Usurelu – la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

de Laura Ștefan – colaborator
foto: Luiza Ștefan

În această miercuri (12 septembrie), în jurul orei 20:00, am putut asista la un concert oferit de o încântare a muzicii românești, Alexandra Ușurelu, ce a fost acompaniată de Georgian Nitu, Robert Patai și Dan Nicolau.

Pe ritmul cu care ne-a obișnuit Alexandra, ne-am relaxat, bucurat și savurat una dintre băuturile oferite de variata gamă găsită la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill.

Pentru început, cu o scurtă întârziere a Alexandrei, am putut auzi din partea ei: „Am tot amânat să începem, deoarece de fiecare dată când intru aici mă emoționez“, iar apoi o melodie despre care ea a și menționat că o cântă la începutul concertelor sale, în cea mai mare parte, deoarece totul este minunat, este locul în care se simte și ea bine – „What A Wonderful World“.

Concert Alexandra Usurelu – la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Seara s-a continuat încet și calm cu melodia „Without You“, fiind urmată de o melodie a Alexandrei Ușurelu „Baladă pentru o minune“ și „Câmpuri aurii“, după care, văzând că a reușit să întristeze puțin publicul, a putut trece la „A night like this“ și la faimoasa piesă „Stand by me“ a lui Ben King.

Deși atmosfera de la începutul concertului era destul de tăcută, asemenea unui teatru, după cum a spus și cântăreața nostră și pentru care i-a mulțumit publicului, a putut astfel să treacă la surpriza serii ce a mai înviorat puțin publicul. Alexandra a oferit unei tinere din public aleasă la întâmplare, un tricou personalizat de ea cu un mesaj foarte simpatic: „Azi te voi suna pentru că mi-e dor de vocea ta“ și cu scopul de a o face puțin mai îndrăzneață pe tânăra posesoare a tricoului. După frumoasa surpriză, am putut asculta „Când zâmbești“ și multe alte cântece ce au făcut publicul să aplaude nebunește.

Concert Alexandra Usurelu – la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Încet, încet seara a început să se încheie cu frumoasa piesă „Prețul corect“, pe care mulți au fredonat-o alături de Alexandra, și cu „Cântec de leagăn“, după care au urmat momente de aplauze neoprite ce au convins-o pe Alexandra Ușurelu că nu poate rezista tentației unui bis pe ritmul melodiei „Nici când doi“.

Așa zic și eu seară de miercuri, dar să nu uităm că în această vineri, 14 septembrie, Publika ne așteaptă la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill cu muzică bună, din plin!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *