CLSD 2011 – prima etapa de calificare

cupa liceelor

de Ruxandra Şiclovan – colaborator
foto: Carina Coman – colaborator foto

Un nou an, o nouă competiţie în care tinerilor, cărora le place muzica, li se permite să danseze prin intermediul evenimentului organizat de One Beat Dance Studio, MOTY DANCE Studios şi United States of Talent, premiul cel mare fiind de 20.000 $.

Evenimentul a început undeva în jurul orei 14:00 şi a fost prezentat de către nume deja cunoscute de liceeni: MC Shurubel şi Ana Maria Lungu – manager One Beat.

cupa liceelor

Încă de la început, clubul a fost populat de liceenii din Capitală, care au venit în special pentru a susţine participanţii din liceele lor. Pentru a stabili ordinea intrării pe ringul de dans a trupelor participante, s-a organizat o tragere la sorţi.

Primul liceu care a început competiţia din Bucureşti a fost Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu“ cu trupa Skillz, care a început să încingă atmosfera din club. A doua echipă care şi-a arătat numărul numeroşilor liceeni ce se aflau lângă ringul de dans a fost trupa T.U.D. a Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza“.

În continuare şi-au prezentat numărul de dans trupele New Times Crew din Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc“, The Puppetiers din Hasdeu şi Infinite Crew din Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu“.

cupa liceelor

După prestaţia a cinci trupe, a venit timpul de a dansa şi pentru trupa de copii din Bucureşti, Magic Dance, care au captat atenţia publicului tânăr prin mişcările pline de viaţă din numărul lor.

A urmat un Battle Style Champions la breakdance, în care s-au înscris doar băieţii care au vrut să le demonstreze celorlalţi că pot surprinde juriul prin mişcări inedite, construite pe nişte melodii cunoscute mai ales de cei care frecventează cluburile. Câştigătorul desemnat de juriu a fost Laur, după o finală dificilă.

cupa liceelor

Concursul a continuat cu urcarea pe scenă a următoarelor cinci licee care au fost extrase în urma tragerii la sorţi, trupele X-cess Crew, din Colegiul Naţional „Spiru Haret“, trupa Body Action din Colegiul Naţional „Ion Creangă“, trupa Ice Drops din Colegiul Naţional „Matei Basarab“, trupa Bones din Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza“, şi trupa Lazăr Crew a Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr“.

cupa liceelor

După reprezentaţiile trupelor, fete şi băieţi s-au întrecut la Battle Style Champions, la categoria hip-hop. Însă, chiar dacă toţi participanţii erau talentaţi, juriul a ales un singur câştigător; şi acesta a fost Dey.

În cadrul evenimentului s-au organizat, de altfel, şi concursuri pentru cei care au participat la Cupa Liceelor la Street Dance: o tombolă cu premii de la AVON şi un concurs LaserMaxx, ai cărui câştigători au fost cei care au ştiut să răspundă la întrebările adresate de către prezentatori.

cupa liceelor

Pe scenă au evoluat în continuare ultimele cinci licee participante la CLSD, trupa Area 27, din Colegiul Naţional „Octav Onicescu“, trupa NoxX cRew din Liceul Teoretic „Marin Preda“, trupa Eight Hours din Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ şi trupa Have Move din Liceul „George Călinescu“.

cupa liceelor

Atmosfera a fost întreţinută şi de celebrul Morris, care a comunicat cu publicul. Acesta a cântat atât melodii vechi, cât şi noi, care i-au impulsionat pe oameni să danseze pe ritmurile îndrăzneţe. După concertul lui Morris, pe scenă au urcat din nou Xela, Nam şi Luk, pentru a cânta imnul oficial al concursului.

cupa liceelor

Înainte de anunţarea rezultatelor, în întregul club se resimţea o atmosferă tensionată. Prin urmare, clasamentul după prima probă se poate schimba după etapele următoare. În urma primei probe, în fruntea clasamentului se află Spiru Haret, reprezentat de X-cess Crew, Iulia Hasdeu – reprezentat de The Puppetiers, şi Matei Basarab reprezentat de Ice Drops.

cupa liceelor

Afterparty-ul i-a găsit pe toţi în aceeaşi stare de bucurie de la început, stare alimentată de muzica bună din club.

După ceva timp, prezentatorii au pus capăt evenimentului şi se putea vedea pe figurile oamenilor nerăbdarea de a veni la următoarea etapă, ce se va ţine în acelaşi local, Clubul Princess din Bucureşti.

So, congrats to everyone! Şi la cât mai multe evenimente de acest gen!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *