Carte – Nascuta la miezul noptii

Carte - Nascuta la miezul noptii

Carte - Nascuta la miezul noptii

de Laura Ioana Tătaru – redactor
foto: love-for-books.blogspot.com

Bun venit în tabăra Shadow Falls! Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe pentru că această tabără are multe de oferit şi de învăţaţ pe cei cu puteri speciale! Nu mă refer la cei care sunt ambiţioşi sau perseverenţi, ci la cei care s-au născut cu abilităţi suprarealiste, cum ar fi vampirii, vrăjitoarele, vârcolacii sau zânele. Nu vă fie teamă pentru că veţi rata o poveste despre viaţă şi alegerile pe care trebuie să le facem.

Viaţa Kyliei Galen, o adolescentă aparent obişnuită de 16 ani, suferă o turnură neaşteptată atunci când mama ei o înscrie într-o tabără pentru copii cu probleme comportamentale, în condiţiile în care ea era o fată cerebrală şi foarte sensibilă. În decursul aceleaşi săptămâni află de divorţul părinţilor, iubitul ei o părăseşte, prietena ei cea mai bună rămâne însărcinată şi colac peste pupăză va trebui să suporte nişte ciudaţi 2 luni într-o tabără la fel de bizară! Se mai putea mai rău de atât? În mintea ei se aştepta la tot ce este mai rău. Era cu moralul la pământ. Drept bonus la cele enunţate mai sus, Kylie descoperă obârşiile puterilor sale…magice! Clar karma nu prea a dorit să îi fie alături zilele respective!

Abilităţile ei supranaturale aveau în vedere comunicarea cu spiritele şi fix atunci era informată că fantoma care îi tot dădea târcoale era adevărată şi nu un simplu joc al imaginaţiei! Problema era că toţi colegii ei de tabără ştiau de natura lor aparte. Noile sale prietene Dalla şi Miranda se mândreau cu statutul de vampir, respectiv vrăjitoare. Tipul acela drăguţ Derek cu ochii verzi şi zâmbet şarmant era pe jumătate fee (sună aiurea să îl numim zână), iar adversarul lui Derek în competiţia pentru cucerirea inimii Kyliei, Lucas, era unul dintre cei mai antrenaţi vârcolaci. Doar Kylie era imposibil de citit, iar directoarele taberei întâmpinau probleme atunci când încercau să descopere adevărul. Pe parcursul lecturii, suntem părtaşi la o dispută psihologică, la o criză de identitate. Este oare Kylie una de-a lor sau este un simplu om cu tulburări nervoase?

Stilul aparte al autoarei C.C.Hunter iese la iveală în acest roman captivant! Dacă eşti atent pe durata lecturii vei înţelege că oricare dintre noi se poate afla în situaţia lui Kylie. Niciodată să nu respingi un lucru sau o persoană după aparenţe pentru că poţi rata o experienţă sau o prietenie de neuitat!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *